Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στα ημιτελικά η Σάκκαρη

  1. Στους ημιτελικούς του Ostrava Open στην Τσεχία θα βρεθεί η Μαρία Σάκκαρη όπου νωρίτερα απέκλεισε την Tereza Martincova με 2-0 (7-5,6-3 set).Αύριο θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του Rolland Garros (2020) Ιga Swiatek στις 15:00 GR.

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέναντι στην Τσέχα Martincova η οποία δεν αποτέλεσε εύκολο αντίπαλο για την Μαρία. Αναλυτικότερα μόλις στο 1ο game του παιχνιδιού το no4 τoυ ταμπλό ”έσπασε” το σερβίς της αντιπάλου της και έφτασε στο σημείο να σερβίρει για το σετ με το σκορ στο 5-4 , η Tσέχα όμως αντέδρασε στην ύστατη στιγμή πήρε το break πίσω και ισοφάρισε σε 5-5.Η αντίδραση της Ελληνίδας ήταν άμεση και κερδίζοντας 2 συνεχόμενα game(το ένα στο σερβίς της αντιπάλου της) έκλεισε το σετ υπέρ της.

Το 2ο σετ χαρακτηρίστηκε από τα πολύ υψηλά ποσοστά των 2 αθλητριών στο 1ο σερβίς (84% και για τις 2 ), όμως και εκεί η Μαρία Σάκκαρη βρήκε το break ξανά στο πρώτο game του σετ .Αυτή τη φορά  χωρίς να απωλέσει κανένα game στο σερβίς της πήρε την νίκη σχετικά εύκολα με 6-3.

Ο 2η κενή θέση για τον τελικό θα κριθεί μεταξύ της Kvitova και μιας εκ των Kontaveit ή Bencic που αγωνίζονται αυτήν την ώρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ