Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Οι εκλεκτές του Παναγιώτη Μεσσήνη για τα προκριματικά του EURO 2022

Σε κλίμα προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022 στο Χάντμπολ Γυναικών μας βάζει η ΟΧΕ με τη γνωστοποίηση των ονομάτων των αθλητριών που κάλεσε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Παναγιώτης Μεσσήνης.

 

Πρόκειται για τα παιχνίδια με Γερμανία (7/10, Τρίερ) και Ολλανδία (10/10, Ηράκλειο) στα οποία οι διεθνείς μας θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, παρά το ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους καθώς θα αντιμετωπίσουν δύο πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητριών που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Βύρωνα, αφού φυσικά θα έχει προηγηθεί και η 2η αγωνιστική της Α1 και των πρωταθλημάτων των χωρών στις οποίες επίσης αγωνίζονται κάποια από τα κορίτσια αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή.

Ο Παναγιώτης Μεσσήνης θα έχει μαζί του στην προετοιμασία και τους δύο αγώνες τις εξής παίκτριες: Tσάκαλου (Τούρινγκερ- Γερμανία), Γκάτζιου (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Βασιλειάδου (Ελμπεχέχεν- Γερμανία), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Διακογιάννη, Ανδρίτσου, Στουγιαννίδου, Καρέλα, Μακρή, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Αργυροπούλου, Μεντεσίδου, Αμβροσιάδου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ Mateco), Ζηνωνίδου, Κερλίδη (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Ζενέλι (Honda Πανόραμα), Χριστοπούλου (ΓΑΣ Καματερού).

Σημαντική απουσία θα είναι αυτή της Αγνής Ζυγούρα που αγωνίζεται στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια και η οποία έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο κόουτς Μεσσήνης δήλωσε χαρούμενος που θα είναι η Εθνική αυτή που θα κάνει ποδαρικό για το χάντμπολ στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς θα είναι ο πρώτος αγώνας του αθλήματος που θα γίνει στην Κρητική πρωτεύουσα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ