Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έφυγε αλώβητος από το Περιστέρι ο Άρης

Δεύτερη σερί νίκη – ψυχολογίας για τον Άρη όπου μετά τον Παναθηναϊκό καθάρισε και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-3 σκορ. Ο Άρης ξεμπέρδεψε “σχετικά” εύκολα και με το -6 και τώρα ανεβάζει ταχύτητες για τη συνέχεια.

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του Άρη με την ίδια συνταγή που πήρε και το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό, με μοναδική αλλαγή τον Εντιαγέ στη θέση του τραυματία Μπερτόγλιο. Η σοβαρή εικόνα των παικτών του Άρη για δεύτερο σερί παιχνίδι και τα λιγοστά λάθη των κιτρίνων, σε συνδιασμό με τις λίγες σοβαρές ευκαιρίες του Ατρομήτου έφεραν το διπλό και τους 3 πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα.

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές του Άκη Μάντζιου με τους Γκάμα, Φαμπιάνο και Μαντσίνι δεν επηρέασαν τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, ενώ να πούμε πως στο 47′ ο διαιτητής Περράκης αρνήθηκε πέναλτι για τον Άρη σε χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου βλέποντάς το και στο VAR, αλλά είπε παίζεται. Τα γκολ για τους κιτρίνους πέτυχαν οι Μαντσίνι(11′), Γκάμα με πέναλτι (60′) και Γκαρσία(66′), ενώ για τον Ατρόμητο ισοφάρισε σε 1-1 ο Σπιριντόνοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου όπου σήμερα έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου παίζει εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης (85’ Πιζάνο), Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (61’ Νάστος), Μουνίθ (74’ Κωτσόπουλος), Σπιριντόνοβιτς (85’ Μπεντινέλι), Κουλούρης.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο (46’ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Ντιαγέ (85’ Ματίγια), Μαντσίνι (26’ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα (63’ Χαΐροβιτς), Καμαρά (85’ Άλι).

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ