Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του

Πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Ιωάννη Παπάφη στην Β’ ΕΠΣΜ της Θεσσαλονίκης, ενώ φέτος έχει μιλήσει με αρκετές ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, ώστε να υπερασπιστεί τα γκολπόστ τους τη νέα σεζόν. Ο «Αθλητικός Κόσμος» συνάντησε τον 31 Λαρισαίο τερματοφύλακα, Γιαννάκη Μπεκιάρη και συζήτησε μαζί του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

1) Πως βλέπεις την κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή είναι στο χείλος του γκρεμού, με τα νέα δεδομένα που ζητάει η κάθε ΕΠΣ κάθε νομού. Πολλά και ιστορικά σωματεία δεν κατεβαίνουν στα πρωταθλήματα και χορήγηση δεν υπάρχει από πουθενά… ούτε από το κράτος, ούτε από ιδιώτες χορηγούς και έτσι η κάθε διοίκηση πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως και οι αθλητές και οι γονείς στα μικρότερα τμήματα».

2) Πες μας λίγα λόγια σχετικά με το πέρασμα σου από τον Αίολο Αγίου Παύλου;

«Εκείνη την περίοδο είχα ξεκινήσει την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης. Ύστερα από το συμβάν με οπαδούς που επιτέθηκαν σε παιδιά κάτω των 16 ετών, έψαξα να βρω ομάδα και έκανα αρκετά δοκιμαστικά. Ο Παπάφης ενδιαφέρθηκε και μου εξήγησε πως θα είναι η ιεραρχία των τερματοφυλάκων λίγο πριν κλείσουν οι μεταγραφές. Ο προπονητής μου (Γιώργος Μωυσιάδης) μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι υπάρχει ομάδα που ψάχνεται για τερματοφύλακα και έτσι πήγα. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πήγα και πολύ καλά εκεί αγωνιστικά, αλλά με τους συμπαίκτες μου ακόμα κρατάμε επαφή όπως και με τον τότε προπονητή μου».

3) Πως ήταν η επιστροφή σου στην ομάδα του Ιωάννη Παπάφη;

«Η επιστροφή δεν ήταν δύσκολη, αφού μετά τον Αίολο έφυγα τον περασμένο Ιανουάριο για την Πολίχνη απόλυτα σεβόμενος τις επιλογές του προπονητή, τον οποίο πιστεύω ότι δεν τον έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι είχα μιλήσει με Α.Ε. Χαριλάου, μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής και με ζήτησε να γυρίσω πίσω. Το έκανα χωρίς να το σκεφτώ, κλείνοντας πόρτες σε οποιαδήποτε ομάδα είχα μιλήσει, αλλά τελικά ο covid δεν μας άφησε να ξεκινήσουμε».

4) Που θα σε δούμε τη νέα αγωνιστική σεζόν;

«Έχω μιλήσει με αρκετές ομάδες και το καλοκαίρι συμμετείχα στην προετοιμασία και στα φιλικά της Α.Ε. Χαριλάου. Χθες δέχθηκα μία κρούση από την ομάδα του Αργοναύτη Καλαμαριάς και μίλησα με την διοίκηση και τον προπονητή, αλλά ακόμα δεν έχω πάρει την απόφασή μου. Πέρα από τις 2 αυτές ομάδες, έχω πρόταση και από τις Ελπίδες Φοίνικα 2011».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ