Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιβάν Σαββίδης: Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους φίλους του ΠΑΟΚ μίλησε χθες (28/9) ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης σε τηλεδιάσκεψη που είχε με συνεργάτες του και ανθρώπους του περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ. 

 

Ο πρόεδρος των ασπρόμαυρων έριξε το γάντι πίσω στην Κυβέρνηση σχετικά με το θέμα της Νέας Τούμπας. Χαρακτηριστικά τόνισε πως «Από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ θεωρούμε ότι μπήκαμε σε μια νέα εκκίνηση των διαδικασιών. Άμεσα μετά από την ομιλία, ενημερώσαμε την Κυβέρνηση πως είμαστε ακόμη σε αναμονή της Υπουργικής Απόφασης για το Καυτανζόγλειο, την υπογραφή πρωτοκόλλου μετά την εκτίμηση της κατάστασης και των απαραίτητων έργων στο Καυτανζόγλειο, την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του γηπέδου αφού συνυπολογιστούν οι απαραίτητες επενδύσεις από πλευράς μας και τέλος, το Προεδρικό Διάταγμα». 

Σχεδόν 20 μέρες δηλαδή μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. και την… αποποίηση ευθυνών από τη μεριά της Κυβέρνησης για το ζήτημα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε ρίχνοντας το μπαλάκι στους… υπεύθυνους του κυβερνόντος κόμματος. Η υπόθεση κολλάει όπως είναι γνωστό στην καθυστέρηση από πλευράς Κυβέρνησης να πράξει τα τυπικά δέοντα, που δεν είναι άλλα από κάποιες υπογραφές ώστε να προχωρήσει το έργο της εγκατάστασης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο (στο οποίο θα γίνουν έργα βελτίωσης, καθώς έχει παρατηθεί στην τύχη του, με έξοδα του ίδιου του ΠΑΟΚ) και της ταυτόχρονης κατεδάφισης του υπάρχοντος γηπέδου της Τούμπας.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου συνέχισε επισημαίνοντας ότι επιθυμία του είναι η ομάδα να γιορτάσει τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής στην ανακαινισμένη έδρα της, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει χαραχθεί. Κάτι που προς το παρόν εξαρτάται απόλυτα από την πλευρά της Κυβέρνησης και από την… καλή διάθεση που αυτή πρέπει να δείξει προκειμένου να κάνει αυτό για το οποίο έχει εκλεγεί, τουλάχιστον δηλαδή την ολοκλήρωση κάποιων τυπικών διαδικασιών, ειδικά όταν πρόκειται για έργα ανάπλασης γηπέδων και γενικά χώρων που αποτελούν κομμάτι του ευρύτερου πολιτισμού της χώρας μας.

Το σίγουρο είναι ότι παρατηρείται μία… περίεργη κωλυσιεργία όσο αφορά ένα ζήτημα εκτέλεσης ενός έργου επένδυσης και αναζωογόνησης μιας ευρύτερης περιοχής της συμπρωτεύουσας. Το μόνο που έχει να κάνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι να περάσει από τα λόγια στα έργα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ