Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβας από τη Σλοβακία αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

 

Το 2 στα 2 θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ σήμερα το βράδυ μετά την πρώτη του νίκη απέναντι στη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ πριν από δύο εβδομάδες. Και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων τεσσάρων αγώνων (Λίνκολν, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός και ΑΕΚ).

Η… αύρα της γκρι ζακέτας του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κάνει την εμφάνισή της στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων και αρχίζει να φαίνεται πάλι το “mentality” στο οποίο τόσες φορές έχει αναφερθεί ο Ρουμάνος τεχνικός. Οι πολλές απουσίες και μάλιστα βασικών παικτών δεν επηρεάζουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας η οποία βρίσκει ξανά τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας θα μπορέσουν να βρεθούν φίλοι του Δικεφάλου, αφού αυτοί της Σλόβαν θα είναι ελάχιστοι στην ίδια Θύρα. Έτσι οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι έναν ικανοποιητικό αριθμό οπαδών τους, ακόμα και αν η Θύρα 4 παραμένει κλειστή.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα στον αστράγαλο που είχε από το παιχνίδι στην Τρίπολη και είναι κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν  Λουτσέσκου. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Βαρέλα, Μουργκ Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα, Ίνγκασον και οι Ροντρίγκο και Καγκάβα που δεν δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Σίντκλεϊ, Βιεϊρίνια Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Λύρατζη, Τσαούση, Εσίτι, Τσιγγάρα, Κούρτιτς Σβαμπ, Γιαξή, Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Κωσταντέλια, Σφντέρσκι, Άκπομ και Κούτσια.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Μιχάι, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ, στο κέντρο οι Σβαμπ, Κούρτιτς και Ντόουγκλας με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ στα άκρα της επίθεσης και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ