Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νέα ομάδα για τον Ρανιέρι!

Ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρι ανακοινώθηκε πριν από λίγο και επίσημα από την ομάδα της Γουότφορντ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

 

Ο 69χρονος πολύπειρος Ιταλός προπονητής επιστρέφει στην Premier League μετά από 2 χρόνια και την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Φούλαμ με σκοπό να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να ανακάμψει. Η Γουότφορντ είναι 15η με μόλις 7 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις μια αλλαγή προπονητή είναι σχεδόν επιβεβλημένη.

Ο Ρανιέρι έχει φυσικά στο παλμαρέ του και όσον αφορά το παρελθόν του στο νησί την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λέστερ τη σεζόν 2015-16, μια αναμφισβήτητα μεγάλη έκπληξη και τεράστια επιτυχία για τον ίδιο. Έτσι καλείται και φέτος να φέρει εις πέρας άλλη μία ειδική αποστολή, αυτή τη φορά με την ομάδα της Γουότφορντ.

Οι “Σφήκες” καλωσόρισαν τον νέο τους τεχνικό με την παρακάτω ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Γουότφορντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κλαούντιο Ρανιέρι ως νέου πρώτου προπονητή του συλλόγου. Καλωσήρθες στη Γουότφορντ  Κλαούντιο!”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ