Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο ανεβασμένος Αουγκούστο τον οδηγεί

Ο ΠΑΟΚ, μετά από την ήττα σοκ που υπέστη με τον ΠΑΣ Γιάννενα, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, σταδιακά ανέβασε την απόδοση του στα υπόλοιπα παιχνίδια, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, να αγωνίζεται σε νέα θέση, με απόλυτη επιτυχία.

Ο Βραζιλιάνος, την περυσινή χρονιά, δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση συνολικά, ωστόσο φέτος δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Η απώλεια Καντουρί, ήταν κομβική στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για τον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο ο Λουτσέσκου, βρήκε τον τρόπο να το φέρει στα μέτρα της ομάδας, βάζοντας τον Βραζιλιάνο στην θέση 10 και με τα τρεξίματα του και την ενέργεια του, βοήθησε σε όλους τους τομείς τον ΠΑΟΚ.

Ξεκίνησε με την ασίστ στον Μιτρίτσα, κόντρα στον Παναιτωλικό, ήταν άριστος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ και χθες ήταν αν όχι ο κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ, εκ των κορυφαίων. Ο νέος του ρόλος, φαίνεται να του ταιριάζει ” γάντι ” και από εκεί που φαίνονταν αδιάφορος πέρυσι, πλέον αγωνίζεται με περίσσια αυτοπεποίθηση.

Τώρα, ακολουθεί διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων κι έπειτα, ξεκινάει πάλι ένας ” Γολγοθάς ” αγώνων για τους ασπρόμαυρους. Βόλος, Κοπεγχάγη, Ολυμπιακός, Απόλλων Σμύρνης, Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκός, βάζουν ένα πρόγραμμα με δυσκολίες στον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί εάν αυτό το διάστημα θα τα πει το ίδιο καλά με το προηγούμενο.

Ο Λουτσέσκου, φάνηκε να διαχειρίζεται καλά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, πήρε το μέγιστο από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και το μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ, είναι ο Αουγκούστο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ