Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Λιονταρίσια» πρόκριση για Πανσερραϊκό!

Στο πρώτο εντός έδρας επίσημου χαρακτήρα ματς, ο Πανσερραϊκός κατάφερε και πήρε μια δύσκολη και συνάμα σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, επί του Ηρακλή με 2-1.

 

Οι Σερραίοι, δικαίωσαν τους φιλάθλους τους που πήγαν στο Δημοτικό γήπεδο για να δουν 1,5 βδομάδα περίπου πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων (17/10) για το πρωτάθλημα της Super League 2, την ομάδα που προετοίμασε το καλοκαίρι ο Ισπανός Ζεράρ Σαραγόσα, φεύγοντας στο τέλος άκρως ικανοποιημένοι τόσο για την πρόκριση όσο και για τον τρόπο που ήρθε αυτή.

Σε ένα ματς που ξεκίνησε με 15λεπτη περίπου καθυστέρηση, οι δύο ομάδες μετά από ένα μέτριο α’ μέρος πήγαν στο αποδυτήρια με το 0-0. Στο β’ μέρος ο ρυθμός του ματς ανέβηκε, με αποτέλεσμα στο 67’ ο «γηραιός» να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπαστακός μετά από σέντρα του Πανάγου, με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Η «απάντηση» ήταν άμεση από τους γηπεδούχους καθώς ένα λεπτό αργότερα, ο Ανάκογλου που πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παλαβράκη για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς οδηγούνταν στην παράταση, στο 90+2’ ο Ριβάλντο Κορέα είχε διαφορετική άποψη και με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τον Πανσερραϊκό στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Πανσερραϊκός (Ζ. Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης (71’ Κασμερίδης), Δημητρίου, Ζέρης, Σοφιανός (60’ Χαϊνταρά), Κρητικός, Έππας (71’ Καραμπέρης), Ανάκογλου, Φουάσης, Γκάνης, Ριβαλντο.

Ηρακλής (Κ. Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Μασούρα (73’ Κάκκο), Τότσκα (78’ Ματίας Τόμας), Βιτίνιο, Μπαστακός.

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ