Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Άρης: Ανακοίνωσε τον Νίκο Καμάρα

Την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ Νίκου Καμάρα ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΚΑΕ Άρης, προσθέτοντας μια ακόμα επιλογή στη γραμμή των ψηλών της ομάδας. Ο ύψους 2,00μ. ξεκίνησε τη πορεία τού στο άθλημα αγωνιζόμενος αρχικά στις ακαδημίες του “αυτοκράτορα”.

 

Στη συνέχεια, μεταπήδησε στις ακαδημίες του Μαντουλίδη όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2015. Από το 2015 μέχρι το 2017 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας συνολικά 20 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε. Λάρισας. Την σεζόν 2018-2019 μετακόμισε στην Καβάλα και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αγρινίου στην Α2. Την περσινή χρονιά, επέστρεψε στη Λάρισα για να αγωνιστεί στην Α1 εθνική κατηγορία με τη φανέλα της ομώνυμης ομάδας.

Οι δηλώσεις του 24χρονου καλαθοσφαιριστή στο επίσημο Site της ΚΑΕ Άρης:

«είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος μιας ομάδας με το μέγεθος και την ιστορία του ΑΡΗ. Η χαρά μου είναι διπλή, αφού έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου. Είμαι από μικρός φίλος του ΑΡΗ και μετά από το σύντομο πέρασμά μου από την Ακαδημία Μπάσκετ, θα αποτελέσω μέλος της πρώτης ομάδας.

Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν ο προπονητής και η διοίκηση. Θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στο ρόλο που θα μου αναθέσει ο κόουτς. Είχαμε το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι χαμηλά, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική, σε μία ιδιαίτερα αμφίρροπη λίγκα. Έχουμε ένα κατά βάση νεανικό σύνολο το οποίο προσπαθεί να παίξει σύγχρονο μπάσκετ και χαίρομαι που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ