Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Ρέντη για την πρόκριση

Την τρίτη συνεχόμενη ευρωπαϊκή νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών θα κυνηγήσει σήμερα στις 19:00 (COSMOTESPORT 8HD) , το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μιχάνσκα Μίνσκ, κάτοχος 10 πρωταθλημάτων Λευκορωσίας .

Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι στην Μιχάνσκα Μίνσκ η οποία αγωνίζεται τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα(Λευκορωσία) όσο και σε αυτό της Ρωσίας από το 2018 έχοντας κατακτήσει 7 Κύπελλα Λευκορωσίας και 2 Κύπελλα Βαλτικής .Η φιλοξενούμενη ομάδα έρχεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό μετά από έξι παιχνίδια επίσημου και φιλικού χαρακτήρα από τα οποία κατάφερε να νικήσει τα τέσσερα, με το τελευταίο τους παιχνίδι να ήταν στις 3 Οκτωμβρίου όταν και γνώρισε την ήττα με 2-3 σετ στο πλαίσιο του Ρωσικού Πρωταθλήματος.

Από πλευράς γηπεδούχων ο Κουβανός προπονητής, Gil Ferrer Cutino σε δηλώσεις του τόνισε: ”Το σημερινό παιχνίδι θα είναι μια μάχη και πρέπει να ανταποκριθούμε .Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για την νίκη”.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι η Helena GELDOF από την Ολλανδία και ο Ιταλός Stefano CESARE με τον αγώνα επιστροφής να διεξάγεται στις 14 Οκτωμβρίου . Σε περίπτωση πρόκρισης οποιασδήποτε ομάδας θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μιχάνσκα Μινσκ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμανουηλίδου, Φερονίκη Ζιώγα, Ξένια Κακουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ