Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νίκη και πρόκριση για τον Λεβαδειακό

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» την ομάδα της Καλαμάτας την οποία επικράτησε με σκορ 2-0, το απόγευμα της Τετάρτης 7/10.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 8′ όπου ο Λουκίνας σούταρε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας των Βοιωτών να βρίσκετε σε ετοιμότητα αποκρούοντας την μπάλα με τα πόδια.

Στο 27′ χαμένη ευκαιρία και πάλι για την Καλαμάτα, αυτήν την φορά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αναστασόπουλου, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία και να υποχρεώνει τον Στογιάνοβιτς σε μια εντυπωσιακή απόκρουση στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά. Στο 47′ ο αρχηγός τς φιλοξενούμενης ομαδας Κωνσταντινόπουλος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από επικίνδυνο μαρκάρισμα που έκανε από πίσω στον Νίλι σε αντεπίθεση, αλλάζοντας έτσι τις ισορροπίες της αναμέτρησης.

Στο 64’ ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Τσάπρα, ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από τον Νίλι έξω από την περιοχή, απέφυγε με ωραίο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Ταΐρη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 75’ έγινε το 2-0. Ο  Μουτίνιο με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς στο 82’ ο Ταΐρης νίκησε στο τετ α τετ τον Βήχο.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Λιάγκας (67’ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Μεχία, Χάμοντ (77’ Κονέ), Λινάρδος (77’ Βλάχος), Πολέττο, Βρακάς (59’ Μουτίνιο), Νίλι.

Για την Καλαμάτα έπαιξαν οι:
Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος (74’ Ματέους), Παπατόλιος (77’ Σκεντεράι), Νάνι (68’ Βάλισον), Τσαγκαλίδης, Κόκκορης (68’ Τάτος), Λουκίνας (77’ Ασαμόα).

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ