Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο τραυματισμός του Μοχάναντ Άλι μέχρι και την αποκατάστασή του

” Η επόμενη ημέρα του Μοχάναντ Άλι “

 

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη Μοχάναντ Άλι ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελευταίου αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης. Στο παιχνίδι αυτό, ο Ιρακινός επιθετικός τραυματίστηκε και αφότου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις η διάγνωσή του “έγραψε” ρίξη χιαστού και εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες. Ο Άλι έχει ταξιδέψει και βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του ιατρό και στη συνέχεια να μεταβεί στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας για την επέμβαση στο γόνατο. Εκεί θα παραμείνει για περίπου ένα μήνα έτσι ώστε να προχωρήσει στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασής του. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Σε αυτό το διάστημα οι άνθρωποι του Άρη θα ξεκινήσουν τις επαφές με το μάνατζερ και την ομάδα του Άλι στο Κατάρ για το ενδεχόμενο της ανανέωσης του δανεισμού του στον Άρη ενός ακόμη χρόνου. Με αυτή την κίνηση οι υπεύθυνοι του Άρη φαίνεται πως θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή να δείξει τις ικανότητες του με την ομάδα του Άρη.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση του Άρη αλλά και οι παίκτες – προπονητικό τιμ βρίσκονται κοντά στον παίκτη για να τον ενθαρρύνουν και να τον στηρίξουν σε ότι χρειαστεί από εδώ και πέρα.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ