Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επική ανατροπή των «τρικολόρ» (Video)

Η Εθνική ομάδα της Γαλλίας ετοιμάζει πλέον βαλίτσες για Μιλάνο, όπου θα διεκδικήσει την Κυριακή (10/10, 21:45) το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στην Ισπανία, αφού χθες γύρισε το 2-0 εις βάρος της και πήρε στις καθυστερήσεις την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

 

Το Βέλγιο έκανε ένα ονειρεμένο 1ο ημίχρονο, όπως και ένα εκπληκτικό 3λεπτο με Καράσκο (37′) και Λουκάκου (40′) να δίνουν αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα τους. Το σύνολο του Ντεσάμπ αντέδρασε και μείωσε 2-1 στο 62ο λεπτό με τον Μπενζεμά, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Εμπαπέ με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα. Στο 90+1′ ο αμυντικός της Μίλαν, Τεό Ερναντέζ, έπιασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουρτουά κάνοντας το 2-3 και με αυτόν τον τρόπο οι «τρικολόρ» ολοκλήρωσαν την ανατροπή.

 

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Ντεναγέρ, Βερτόνχεν, Καστάνιε (92′ Μπατσουαγί), Βιτσέλ, Τίλεμανς (70′ Βανάκεν), Καράσκο, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου, Εντέν Αζάρ (74′ Τροσάρ).

Γαλλία: Λιορίς, Κουντέ, Βαράν, Λικά Ερναντέζ, Παβάρ (92′ Ντουμπουά), Πογκμπά, Ραμπιό (75′ Τσουαμενί), Τεό Ερναντέζ, Μπενζεμά (96′ Βερτού), Γκριεζμάν, Εμπαπέ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ