Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λύτρωση στο τέλος!! (Video)

Έστω και δύσκολα η Εθνική Ελλάδος πήρε το «διπλό» που ήθελε κόντρα στη Γεωργία (0-2) και πάει στον «τελικό» της ερχόμενης Τρίτης (12/10, 21:45) με μεγάλο στόχο ακόμα μία εκτός έδρας νίκη, απέναντι στη Σουηδία αυτή τη φορά.

 

Το σύνολο του Τζον Φαν Σιπ δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και για πολλοστή φορά είχε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία. Oι γηπεδούχοι βέβαια έπαιζαν σε όλο το ματς άμυνα… με τις αντεπιθέσεις τους να είναι επικίνδυνες, αλλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άφησε τα καλύτερα για το τέλος, τα οποία ήταν δύο γκολ στα τελευταία 5 λεπτά της αναμέτρησης. Το πρώτο με πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα στο 90′ και το δεύτερο στο 90+5′ με τον Δημήτρη Πέλκα.

 

Γεωργία: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κοτσολάβα, Ντβάλι, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτζάνια, Λομπζανίτζε, Τσακβετάτζε (60′ Γκβίλια), Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε (60′ Οκριασβίλι).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης (85′ Μάνταλος), Μπακασέτας, Μασούρας (78′ Τζόλης), Παυλίδης (46′ Πέλκας).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

  1. Ισπανία (6 αγώνες) 13β.

  2. Σουηδία (5) 12

  3. ΕΛΛΑΔΑ (5) 9

  4. Κόσοβο (6) 4

  5. Γεωργία (6) 1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ