Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Επιστροφή Καντουρί την κατάλληλη στιγμή

Ο Δικέφαλος του Βορρά, σε μία εβδομάδα από σήμερα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ήδη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετράει επιστροφές ποδοσφαιριστών, με την πιο κομβική, να είναι αυτή του Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός, ταλαιπωρήθηκε από θλάση, η οποία τον άφησε εκτός για περίπου έναν μήνα, ωστόσο επιστρέφει στο κατάλληλο τάιμινγκ. Η κάθετη μπαλιά του και οι ατομικές του ενέργειες έλειψαν αρκετά από τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και σίγουρα σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο ολοκλήρου του συνόλου, θα γίνει ακόμη πολυτιμότερος.

Ο Λουτσέσκου, το έλεγε σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν, για την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του Καντουρί, αλλά και για την δουλειά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, έρχεται ένα δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, με συνεχόμενα παιχνίδια για Ελλάδα και Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα φανούν χρήσιμοι για το ροτέισον.

Το πρώτο δύσκολο διάστημα, ο Δικέφαλος του Βορρά, το πέρασε με σχεδόν απόλυτη επιτυχία, με απουσίες κατά την διάρκεια του, ενώ πλέον μπαίνει στην δεύτερη φάση, έχοντας ως μοναδικό απόντα τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάσταση στον χιαστό.

Πρώτη στάση λοιπόν, ο αγώνας κορυφής κόντρα στον Βόλο την επόμενη Κυριακή στις 16:00 η ώρα στο γήπεδο της Τούμπας κι έπειτα, Κοπεγχάγη εκτός και Ολυμπιακός εκτός. Βάσει λογικής, ο Ελ Καντουρί, θα είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στην μεγάλη μάχη του Καραϊσκάκης, εκεί όπου ενδεχομένως να κριθούν πολλά όσον αφορά την βαθμολογία στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ