Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Basket League: 2η αγωνιστική (Videos)

Με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το περασμένο διήμερο (9-10/10) το πρωτάθλημα της Basket League με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου με 72-108 και να κάνει το 2 στα 2 στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Ρεπό είχε ο Παναθηναϊκός.

 

Ο Ιωνικός χρειάστηκε το έξτρα 5λεπτο της παράτασης για να κάμψει την αντίσταση του Άρη (93-83) με τους φιλοξενούμενους να εμφανίζονται δυνατοί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά την τεράστια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ιωνικός – Άρης 93-83 παρ.(κ.α. 77-77)

Στην Πάτρα ο Προμηθέας επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με σκορ 84-77, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εκφράζουν σοβαρά παράπονα για την αντιμετώπισή τους από τη διαιτητική τριάδα. Αιτία είναι κυρίως μία φάση στο τελευταίο 10λεπτο όπου αποβλήθηκαν ταυτόχρονα ο κόουτς Άρης Λυκογιάννης και ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος που συνόδευε την ομάδα, δεχόμενοι από 2(!!!) τεχνικές ποινές ο καθένας. Ο Δικέφαλος εκείνη τη στιγμή ήταν σε απόσταση αναπνοής στο σκορ και αναγκάστηκε να συνεχίσει το ματς χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο.

Προμηθέας Πατρών – ΠΑΟΚ mateco 84-77

Στο πρώτο της παιχνίδι στο νέο της σπίτι στα Άνω Λιόσια η ΑΕΚ κέρδισε τη Λάρισα με 81-69, με τη νίκη να έρχεται δυσκολότερα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

ΑΕΚ – Λάρισα 81-69

Στο Σμαραγδένιο Νησί ο Κολοσσός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας με σκορ 73-56. Τη διαφορά πήραν οι γηπεδούχοι στο Β’ ημίχρονο με αντεπίθεση διαρκείας κατά την οποία καθάρισαν και την υπόθεση νίκη.

Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πατρών 73-56

Στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης ο “γηραιός” κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια αλλά το ροζ φύλλο κατέληξε στην ομάδα του Περιστερίου που πήρε την εκτός έδρας νίκη με σκορ 76-79.

Ηρακλής – Περιστέρι 76-79

Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με τη μεγάλη και σε έκταση και σε σπουδαιότητα νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Λαύριο.

Λαύριο – Ολυμπιακός 72-108

Βαθμολογία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ