Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σόου Καρλίτος στη Λεωφόρο! (Video)

Νίκη στο ματς τής λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό με 4-1 έναντι του Ιωνικού με τους πράσινους να πατάνε 4αδα και τον Καρλίτος με χατ-τρικ να πατάει κορυφή στον πίνακα των σκόρερ.Καταιγιστικοί οι πράσινοι έδωσαν άλλο ένα σόου και έφτασαν τους  10 βαθμούς αφήνοντας στην 9η θέση τον Ιωνικο με 5.

 

Θετικά έληξε η 6η αγωνιστική για τους πράσινους όπου για ακόμα μια φορά αγωνιζόμενοι στην έδρα τους κατάφεραν να νικήσουν με ένα ακόμα μεγάλο σκορ αυτήν την φορά τον Ιωνικο μετά τους Απόλλων Σμύρνης και Βόλο.

Ο Ιβάν γιοβανοβιτς παρεταξε την ίδια 11αδα που είχε και στο ντέρμπι του Φαλήρου σε μια παράταξη 4-2-3-1 με τους Μπρινιόλι στο τέρμα, Σαντσες, ΣάρλιαΠούγγουρα, Χουάνκαρ στην άμυνα, τους ΠέρεθΑλεξανδρόπουλο και τον Παλάσιος λίγο πιο μπροστά στο κέντρο ενώ στα φτερά έπαιξαν οι ΒιταλΧατζηγιοβάνης  με μοναδικό προωθημένο τον Καρλίτος.

Ο Δημήτρης Σπανός παίζοντας τον γνωστό καθρέφτη  με σύστημα 4-2-3-1 δεν κατάφερε να περιορίσει τους πράσινους παρόλο που η κατοχή ήταν μοιρασμένη στον αγώνα και οι παίκτες του Ιωνικού προσπαθούσαν να παγώσουν τον ρυθμό με πολλά φάουλ δεν περιόρισαν την επιθετική ποιότητα του Παναθηναϊκόυ και έτσι βρέθηκαν από το 50′ εκτός ματς έχοντας δεχτεί 3 γκολ.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν από την αρχή πιέζοντας ψηλά και κατάφεραν να σκοράρουν από νωρίς στο 6‘  με τον Καρλίτος μετά από εξαιρετική πάσα του Πέρεθ να ντριμπλάρει και με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-0.Στην συνέχεια και ενώ ο παναθηναϊκός πίεζε ώστε να βρει και άλλο γκολ (έφτασε κοντά με ένα φάουλ του Χατζηγιοβάνη και ένα σουτ του Παλάσιος) οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρισουν με κεφάλια του Σαντσες μετά από ασίστ του Αοσμαν. Λίγο πριν κλείσει το 1ο ημίχρονο ο Αλεξανδρόπουλος πέρασε μια εξαιρετική κάθετη στον Καρλίτος ο οποίος έκανε το καθήκον του και με άλλο ένα σουτ από την μεγάλη περιοχή στο 38′ έδωσε  και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδειξε για άλλη μια φορά τον καλό του εαυτό και σκόραρε από νωρίς στο 53‘ με τον Καρλίτος μετά από λάθος της άμυνας να  κάνει το χατ τρικ σε τετ α τετ απέναντι στον Χουτεσιώτη. 3 λεπτά αργότερα το ματς ουσιαστικά τελείωσε αφού ο Ιωνικός έμεινε με 10 μετά από δεύτερη κίτρινη του Σαντσες  και ο Παλάσιος  κέρδισε και  σκόραρε  πέναλντι  διαμορφώνοντας το τελικό  4-1.

Παναθηναϊκός : Μπρινιόλι, Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας,Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος( 86′ Μαουρίσιο), Πέρεθ, Παλάσιος ( 70′ Βιγιαφανιες), Βιτάλ ( 81′ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (81′ Μπουζούκης) , Καρλίτος (70′ Ιωαννίδης) 

 Ιωνικός : Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σάντσες, Βαφέας, Κωνσταντινίδης, Κάνιας(70′ Γκοτσούλιας), Ρομαό, Ματσούκας (61′ Μπάσα), Αοσμαν(86′ Μύγας) , Καμπράλ (61′ Μάναλης) , Τουράμ. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ