Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός: Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η τελευταία προπόνηση πριν την Άιντραχτ

Στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικεντρώνεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της τη σπουδαία αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα εκεί που θα επιδιώξει να υπερασπιστεί την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα αλλάξουν τις συνήθειες τους ούτε σε αυτό το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όπως έχουν κάνει σε όλες τις αναμετρήσεις που έχουν δώσει από το καλοκαίρι έτσι και τώρα δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς την παραμονή του αγώνα με την Άιντραχτ δεν θα πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο του Deutsche Bank Park. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί (11:00) της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και δικαίωμα εισόδου για τα πρώτα 15 λεπτά θα έχει μόνο το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για τη Φρανκφούρτη.

Στις 20:00 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Άιντραχτ στην οποία θα μιλήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Αγκιμπού Καμαρά.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ