Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«AS»: Στη Γαλλία για τη δίκη του Μπενζεμά ο Βαλμπουενά, χάνει το ματς με την Άιντραχτ»

Σύμφωνα με την ισπανική «AS» ο Ματιέ Βαλμπουενά την Τετάρτη θα παραστεί στη δίκη για τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά για το γνωστό περιστατικό εκβιασμού με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Ματιέ Βαλμπουενά θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη (20/10) και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS» ο άσος του Ολυμπιακού θα δώσει κανονικά το παρών, παρόλο που ο στράικερ της Ρεάλ θα εκπροσωπηθεί αποκλειστικά από τους νομικούς του.

Η ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για δεδομένη επιθυμία του 37χρονου μεσοεπιθετικού των Πειραιωτών να παρευρεθεί στη δίκη που θα γίνει σε δύο δόσεις (την Τετάρτη 20/10 και την Πέμπτη 21/10), κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα σημαίνει τον αποκλεισμό του από την αποστολή των Ερυθρολεύκων για το ματς κόντρα στην Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (21/10, 22:00).

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενζεμά κατηγορείται ότι υποκίνησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας να πληρώσει το ποσό των 150.000 ευρώ σε τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα ερωτικό κλιπ ένα («sex tape») με εκείνον πρωταγωνιστή.

Εντέλει, ο πολύπειρος επιθετικός της «Βασίλισσας» κατάφερε να ξεγελάσει τον Βαλμπουενά και να κερδίσει -ως μεσάζοντας- αυτά τα χρήματα, με τον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας να διεκδικεί μέχρι και σήμερα αυτό το ποσό αλλά και την αθώωση του.

Ως εκ τούτου, ο Μπενζεμά, εφόσον καταδικαστεί. κινδυνεύει με φυλάκιση 5 ετών αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 75.000 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ