Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιβλητική η ΑΕΚ – Πέρασε σαν… “σίφουνας” από τα Ιλίσια (0-3)

Εύκολα κατάφερε να φύγει από τα Ιλίσια η ΑΕΚ, επικρατώντας με σκορ 0-3 επί του Ηλυσιακού και μετρώντας την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.

Να συνεχίσει το σερί που έχει χτίσει και να μην επηρεαστεί από τους τραυματισμούς της Όλγας Βεργίδιου και της Παναγιώτας Διώτη θέλησε η ΑΕΚ κόντρα στον Ηλυσιακό, κάτι που το κατάφερε.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη μετά τις νίκες κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου και τον ΠΑΟΚ, επικράτησε και του Ηλυσιακού στα Ιλίσια, κάνοντας το 3/3 για το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε στο πρώτο σετ η ΑΕΚ παίρνοντας το προβάδισμα με σκορ 0-3, αλλά η ομάδα του Ηλυσιακού κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, με την “Ένωση” να βρίσκεται όμως σταθερά μπροστά (11-13). Από εκεί και έπειτα οι παίκτριες της ΑΕΚ πάτησαν “γκάζι” και δεν άφησαν περιθώριο στον Ηλυσιακό, καταφέρνοντας να πάρουν εύκολα το πρώτο σετ με σκορ 15-25.

Ακόμη καλύτερα ξεκίνησε το δεύτερο σετ για την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη, καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-7, το οποίο στην συνέχεια έγινε 4-10 (φτάνοντας και πάλι πρώτη σε διψήφιο αριθμό πόντων). Τα “κίτρινα” κορίτσια δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο υπόλοιπο, φτάνοντας την διαφορά στους 10 πόντους (7-17), επιβάλλοντας την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο και κάνοντας το 0-2 με σκορ 13-25.

Το τελευταίο τους χαρτί προσπάθησαν να παίξουν οι παίκτριες του Ηλυσιακού στο τρίτο σετ με σκοπό να παραμείνουν στην αναμέτρηση και είδαμε την ίδια εικόνα με το πρώτο. Ο Ηλυσιακός ξεκίνησε και πάλι καλά μένοντας κοντά στην ΑΕΚ (3-3), όμως δεν κατάφερε ξανά να κρατήσει την υψηλή επίδοση του και η “Ένωση” πέρασε μπροστά με 6-10. Τα κορίτσια της ΑΕΚ συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, πιέζοντας τις αντιπάλους τους και παίρνοντας το τρίτο σετ με σκορ 12-25 και την τελική νίκη.

Tα σετ: (15-25, 13-25, 12-25)

Να θυμίσουμε πως την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό και έχει την ευκαιρία να πάρει μια ακόμη νίκη με την στήριξη του κόσμου στην έδρα της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ