Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άιντραχτ – Ολυμπιακός 3-1: Όλα… πήγαν λάθος

Ένας Ολυμπιακός χωρίς το γνωστό ευρωπαϊκό… κοστούμι του έχασε εύκολα με 3-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη σε ματς για την 3η ημέρα του Europa League και μάλλον ικανοποιημένος θα πρέπει να είναι καθώς οι Γερμανοί έχασαν ευκαιρίες για πιο μεγάλο σκορ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Μπορέ στο 26′ για να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελ Αραμπί. Το καθοριστικό 2-1 έγραψε ο Τουρέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους για να κάνει το 3-1 ο Κάμαντα στο 59′. Δικαίως φωνάζει για πέναλτι ο Ολυμπιακός στον Ρέαμπτσιουκ τρία λεπτά πριν το τρίτο τέρμα των Γερμανών.

Ο Ολυμπιακός είχε σε κακή ως… τραγική βραδιά τους Μπουχαλάκη, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά ενώ ο Καμαρά δεν ήταν στα γνωστά του στάνταρ. Αυτόματα χάθηκε το κέντρο και η αμυντική λειτουργία πήγε… περίπατο με τους ακραίους μπακ του Θρύλου να μην ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο και να δίνουν την ευκαιρία στα εξτρέμ των Γερμανών να στήσουν… πάρτι. Μοναδικός διασωθείς ο Παπασταθόπουλος που έκανε μεγάλο ματς, ίσως το καλύτερό του με την ερυθρόλευκη.

Δημιουργικά επίσης λίγα πράγματα οι Πειραιώτες και με τον Ελ Αραμπί σε μέτρια βραδιά, η ήττα ήρθε φυσιολογικά αφού και ο Μαρτίνς από τον πάγκο παρακολουθούσε χωρίς ουσιαστικά να κάνει τίποτα για να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ TAYTOTHTA ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: Deutsche Bank Park

Διαιτητής: Μάρτινς (ΠΟΡ)

Κίτρινες: Πασιένσια, Τούτα / Σισέ, Σωκράτης, Α. Καμαρά, Κούντε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (77′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτης, Εμβιλά (60′ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά (65′ Κούντε), Μασούρας (77′ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί (65′ Τικίνιο)

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα (60′ Εντινκά), Τουρέ (82′ Ντουρμ), Χιντερέγκερ, Χασέμπε, Σο (89′ Χάουγκε), Κόστιτς, Κάμαντα, Γιάκιτς, Μπορέ, Πασιένσια (82′ Ρόντε)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός 3-1 (26′ πεν. Μπορέ, 45+3′ Τουρέ, 59′ Κάμαντα / 30′ πεν. Ελ Αραμπί)

Φενέρμπαχτσε – Αντβέρπ 2-2 (21′ , 45′  πεν. Βαλένσια / 2′ Σαμάτα, 62′  Γκέργκενς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

  1. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 7
  2. Ολυμπιακός 6
  3. Φενέρμπαχτσε 2
  4. Αντβέρπ 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/11)

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:45)

Αντβέρπ – Φενέρμπαχτσε (22:00)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ