Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ώρα Ευρώπης για το γυναικείο χάντμπολ του ΠΑΟΚ!

Τον πρώτο της αγώνα για τον δεύτερο γύρο του EHF European Women’s Cup δίνει αύριο Σάββατο (23/10, 16:00) η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ απέναντι στην IBV Vestmannaeyjar από την Ισλανδία. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και η ρεβάνς της Κυριακής (24/10, 16:00) θα διεξαχθεί στο “Σπίτι του Χάντμπολ” στη Μίκρα.

 

Έτοιμα εμφανίζονται τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη για μία ακόμη Ευρωπαϊκή πρόκληση αφού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις αναμετρήσεις τις οποίες και περιμένουν με αγωνία εδώ και αρκετό καιρό.

Προβλήματα τραυματισμών ή άλλων απουσιών δεν υπάρχουν και η ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μεγάλη, αφού τόσο ο αυριανός αγώνας όσο και ο επαναληπτικός μία μέρα αργότερα θα γίνουν στην έδρα των ασπρόμαυρων. Η ψυχολογία και η διάθεση όλων στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι στα ύψη και οι αθλήτριες της ομάδας αναμένεται να τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη πρόκριση.

Απέναντι του ο ΠΑΟΚ θα βρει μια παραδοσιακή δύναμη του ισλανδικού χάντμπολ η οποία έχει και αυτή με τη σειρά της φιλοδοξίες στη διοργάνωση.

Οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ γυναικών του Δικεφάλου απηύθηναν κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί στο “Σπίτι του Χάντμπολ” και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας να περάσει στον επόμενο γύρο. Σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα:

“Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.”

Όσοι δε βρεθούν στο κλειστό της Μίκρας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αυριανή αναμέτρηση ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι του AC PAOK TV στο YouTube.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ