Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγώνας αποδείξεων στην Τρίπολη!!!

Στην Τρίπολη δοκιμάζονται απόψε Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στις 20:30 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.Νίκη και καλή εμφάνιση ψάχνουν και οι δύο ομάδες ώστε να συνεχίσουν τον βαθμοθηρικό τους αγώνα και να δείξουν πως η δουλεία που έγινε στην διακοπή θα βοηθήσει στην εικόνα και κατ’επεκταση θα φέρει αποτελέσματα.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον ματς εκτός του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει η 7η αγωνιστική το οποίο θα γίνει σήμερα 23/10 στις 20:30 και είναι αυτό του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη η οποία θα τους ξεκολλήσει από την 10η θέση και τους 5 βαθμούς πού βρίσκονται και θα τους δώσει ώθηση να συνεχίσουν την πορεία τους προς την 6άδα που δίνει μια θέση στα play offs.Οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν το πρώτο 3ποντο εκτός έδρας που θα βοηθήσει στην βαθμολογία και θα δώσει περισσότερη αξία στο ήδη καλό εντός έδρας ξεκίνημα.

Η ομάδα του Ράσταβατς που δεν έχει ανακοινώσει αποστολή αφού κάλεσε κάθε διαθέσιμο παίκτη θέλει να χτίσει  σερί με νίκες ξεκινώντας από σήμερα για να καλύψει το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα (5 βαθμούς σε 6 αγώνες με μόλις 2 γκολ ενεργητικό!). Δεν έδωσε εικόνα στις προπονήσεις για πιθανή 11αδα ο Σέρβος προπονητής οπότε δεν αποκλείεται οποιαδήποτε έκπληξη πριν τον αγώνα.

Οι πράσινοι ταξίδεψαν στην Αρκαδία με 23 παίκτες στην αποστολή  με επιστροφές όπως των Διούδη και Χατζηγιοβάννη που είναι πλέον έτοιμοι να αγωνιστούν αλλά και απουσίες όπως των Μακέντα,Σένκεφελντ και Κουρμπέλη που έμειναν και πάλι εκτός για τα γνωστά θέματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει μετά τις επιτυχίες εντός έδρας να πάει καλά το σύνολο του και εκτός εκεί που έχει πάρει μόνο 1 πόντο με 0 γκολ ενεργητικό.Θετικό για τον ΠΑΟ το φορμάρισμα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Καρλίτος (7 γκολ) που σε συνδιασμό με τη εικόνα της ομάδας στα προηγούμενα ματς βάζει σε θέση φαβορί τους φιλοξενούμενους.

Η 11αδα που έχει δείξει ο Ιβάν Γιοβανοβιτς μέσα στην εβδομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές πάρα την μη χρησιμοποιήση του Κωτσιρα και την επιστροφή του Σαντσες στην φυσική του θέση αυτή του πλαγίου μπακ. Έτσι λοιπόν μια πιθανή 11αδα είναι η εξης:Μπρινιόλι, Χουανκάρ ,Πούγγουρας, Βέλεθ, Σάντσες, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Παλάσιος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.

Ο αγώνας θα μεταδώθει από το novasports prime στις 20:30.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ