Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ήσυχο απόγευμα για τους «κιτρινόμαυρους»

Σε ένα απόγευμα απολαυστικό από φάσεις και γκολ, ο Άρης ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Παναιτωλικού καθώς τον φιλοδώρησε με 5 γκολ (5-1), εκ των οποίων τα 4 στο πρώτο μισό του αγώνα.

Οι παίκτες του Άκη Μάτζιου έλεγξαν από την αρχή το παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, χωρίς να αφήσουν περιθώριο αντεπιθέσεων στους Αγρινιώτες. Στο 18′ ο Καμαρά άνοιξε το σκορ με πέναλτι και έθεσε γερές βάσεις για την νίκη. Σε διάστημα 3 λεπτών, ο Bertoglio στο 34′ και ο Sundgren στο 37′ καθάρισαν ουσιαστικά το ματς,με τον Καμαρά να σερβίρει τις ασίστ και στους 2. Λίγο πριν το κλείσιμο του ημιχρόνου και με εκτέλεση πέναλτι, ο Gama αναβασε τον δίκτυ του σκορ στο 4-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε με τον Παναιτωλικό να ανεβάζει την απόδοση του, χωρίς βέβαια να απειλήσει ιδιαίτερα τους Θεσσαλονικείς που στο 52′ με τον Ndiaye έστειλαν για άλλη μια φορά την μπάλα στο πλεκτό. Η μείωση για τον Παναιτωλικό ήρθε με την μορφή ακόμη ενός πέναλτι, με τον Βεργο στο 67′ να αξιοποιεί την έσχατη των ποινών. Η ένταση και των 2 έπεσε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με εξαίρεση το χαμένο πέναλτι του Iturbe στο 80′ που ήταν το 4ο στον αγώνα.

Τα πράγματα δυσκολεύουν πλέον για τους Αγρινιώτες που μετρούν 3 διαδοχικές ήττες, με την θέση του Γιάννη Αναστασιού να τρέμει επικίνδυνα.

Από την άλλη, οι κίτρινοι στα τελευταία 5 παιχνίδια έχουν 4 νικηφόρα αποτέλεσματα και με την ενδεχόμενη επιστροφή των 6 βαθμών, κοιτούν αισιόδοξα την συνέχεια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ