Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προσπάθησε ο Βόλος, πιο αποτελεσματική η ΑΕΚ!!

Με τον Βόλο να προσπαθεί να παίξει απο τα δεξιά και να γεμίζει συνεχώς μπαλιές χωρίς αποτέλεσμα, η ΑΕΚ σε μια αντεπίθεση θα κάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον ‘Αμπραμπατ να στέλνει την μπάλα αουτ στο 9′.

Με την ΑΕΚ να ανεβάζει ρυθμό για λίγο και να κερδίζει κάποια κόρνερ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, ο Βόλος πήγε να κάνει το γκολ σε μια απρόσμενη φάση με το λάθος γύρισμα του Μήτογλου όπου ο Μπαρτόλιο βγήκε τετ-α-τετ αλλά τον σταμάτησε ο Στάνκοβιτς.

Ο Βόλος δεν σταμάτησε να πιέζει, με αποτέλεσμα να κερδίσει το πέναλτι στο 45′, το οποίο έχασε ο Ρεγκατίν στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Στάνκοβιτς και αμέσως μετά σε μια αντεπίθεση, η ΑΕΚ μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μετά από γύρισμα του Τσούμπερ στον Ανσαριφάρντ που νίκησε τον Κλέιμαν και έγραψε το 0-1. Μετά από διαμαρτυρίες για fair play που δεν δόθηκε υπέρ του Βόλου, μια επίθεση χρειάστηκε η ΑΕΚ για να βρει το γκολ με μια προωθημένη μπαλιά του Ανσαριφάρντ προς τον Άμπραμπατ, που είδε το Κλέιμαν να βγαίνει απ’ την εστία… τσίμπησε την μπάλα για τον Τσούμπερ, ο οποίος έβαλε και αυτός με την σειρά του το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το 1ο ημίχρονο.

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε κάποιες φάσεις εξαιτίας της δημιουργίας  των κινήσεων στο χώρο του Αμπράμπατ, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν. Μετά από μεγάλη πίεση του Βόλου σε ένα απ’ τα πολλά κόρνερ η μπάλα θα καταλήξει έξω απ’ την περιοχή στα πόδια του Ρίνερ, ο οποίος με ένα μακρινό σουτ θα καταφέρει να μειώσει το σκορ σε 1-2 στο 79′. Η ΑΕΚ σε μια αντεπίθεσή της βγήκε μπροστά με τον Τσούμπερ να μοιράζει την μπάλα στον φρέσκο Χατζισαφί και με άδεια εστία πλάσαρε στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 1-3.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ