Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ράζβαν Λουτσέσκου: «’Ηταν δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την ήττα απο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Λουτσέσκου:«Νομίζω πως δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με την σωστή στάση, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που έπρεπε να έχουμε σε αυτό το ματς. Στο πρώτο λάθος που κάναμε δεχθήκαμε ένα γκολ, αυτό επηρέασε την ομάδα και σταματήσαμε να παίζουμε. Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε, σκόραρε ξανά και είχε κι άλλες ευκαιρίες. Θεωρώ ότι η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη και δεν χωράει καμία αμφιβολία γι’αυτό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μάχη για το ποιός θα επικρατήσει, μετά το 60ο λεπτό ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και παλέψαμε για να πάρουμε την ισοπαλία, όμως γενικά η νίκη του Ολυμπιακού ήταν δίκαιη».

 

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και την διαχείριση:

«Μετά το παιχνίδι της Πέμπτης, οποιαδήποτε απουσία θα ήταν σημαντική. Ο Ομάρ είχε ένα θέμα που αντιμετώπισε την Τρίτη. Το πλάνο ήταν να ξεκινήσει την Πέμπτη, αυτό δεν συνέβη, το να ξεκινούσε σήμερα το παιχνίδι εμπεριείχε μεγαλύτερο βαθμό κινδύνου. Ο Βιεϊρίνια πονάει ακόμα στον αστράγαλο. Θα έμενε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο ίδιος πίεσε την κατάσταση λέγοντας πως αν χρειαστεί, θα παίξει με ένεση. Ο Κούρτιτς είναι σημαντικός παίκτης και η απουσία του μας πληγώνει, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε τους παίκτες που έχουμε. Οι παίκτες που έπαιξαν δεν είχαν την απαραίτητη ενέργεια μετά το παιχνίδι. Δεν χάσαμε λόγω της απουσίας ενός παίκτη, αλλά επειδή δεν είχαμε τη σωστή προσέγγιση στο παιχνίδι. Ίσως να μην πιστέψαμε ότι μπορεί να το κερδίσουμε».

 

Για το χέρι του Ρέαμπτσιουκ και τις αποφάσεις του διαιτητή:

«Δεν θέλω να σχολιάσω τις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν έχω δει κάτι και δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο. Για το χέρι δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Οι άνθρωποι στον πάγκο της ομάδας μου είπαν για ξεκάθαρη παράβαση. Ο διαιτητής μου είπε ότι τρεις φορές ρώτησε στο VAR και η απάντηση ήταν ότι ο δικός μας παίκτης έκανε χέρι. Ξέρω ότι είστε όλοι ειλικρινείς, θα γράψετε ακριβώς αυτό που έχει συμβεί και δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Έχουμε ακόμα 29 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πολύ σημαντικά ματς για το Conference League, όπου θέλουμε να προχωρήσουμε. Σήμερα δεν είχαμε την απαραίτητη πνευματική ενέργεια, ο Ολυμπιακός προερχόταν από την ευρωπαϊκή ήττα οπότε υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση. Ουσιαστικά δεν είχαμε τη διάθεση να πάρουμε το αποτέλεσμα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ