Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός – Ντιναμό Τιφλίδας 20-9: Πρεμιέρα όνειρο στο Champions League

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε με το ευρύ 20-9 της Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ποιος είδε τον Ολυμπιακό και δεν τον φοβήθηκε στην πρεμιέρα του φετινού Champions League.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας έκανε… σκόνη την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο (20-9) με τον Γιάννη Φουντούλη στην επιστροφή του σε ευρωπαϊκά ματς με τους Ερυθρόλευκους να σημειώνει οχτώ γκολ και να αναδεικνύεται στο ρελαντί πρώτος σκόρερ.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα με 20 γκολ στη διοργάνωση και ο έμπειρος προπονητής μοίρασε υποδειγματικά τον χρόνο στους αθλητές του παίζοντας κάτω από τα δοκάρια αρχικά με τον Μάρκο Μπίγιατς και εν συνεχεία με τον Μάνο Ζερδεβά.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής πριν καν βουτήξουν οι αθλητές στην πισίνα, ωστόσο αυτό πιστοποιήθηκε από το πρώτο οκτάλεπτο όταν ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (4-0) και από εκεί και ύστερα το πράγμα πήρε τον δρόμο του, με τους Γεννηδουνιά, Φιλίποβιτς, Ράντοβιτς, Μουρίκη, Κολόμβο, Μπούσλιε και Γουβή να προστίθενται στη λίστα με τους σκόρερ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στον όμιλο του, στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής στην Ευρώπη και ετοιμάζεται πλέον για ένα καλό τεστ απέναντι στην πολύ ισχυρή Νόβι Μπέογκραντ στο Βελιγράδι, στην έδρα όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση της φετινής διοργάνωσης.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 4-2, 4-3, 7-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):  Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, Γούβης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Ραζμάντζε, Τκεσχελασβίλι, Νταντβάνι, Ιμναϊσβίλι, Μπιτάντζε 1, Ζελάκα 4, Αντεϊσβίλι 1, Σάριτς 1, Μεσκί, Μαγκρακβελίντζε, Βάσιτς 2, Ακβλεντιάνι, Σουμπλάντζε

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ