Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ηλιούπολη-Λαμία 0-3: Στην επόμενη φάση η Λαμία «δια ποδός» Τσούκαλου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Τσούκαλο, ο ΠΑΣ Λαμία πέρασε από το «Ελ Πάσο» κερδίζοντας την Ηλιούπολη με 0-3, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε η ομάδα της Λαμίας με μεγάλο πρωταγωνιστή τον σημερινό αρχηγό της, Νίκο Τσούκαλο.

Ο Λαμιώτης σέντερ φορ σκόραρε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και μαζί με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Το τρίτο γκολ της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου σημείωσε ο Μαζουλουξής στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Ηλιούπολης έχασε πέναλτι στο 60΄  λεπτό του αγώνα που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μπόγιαν Σαράνοφ.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος πραγματοποίησε 10 αλλαγές συνολικά σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ, είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το 0-3 να είναι και το τελικό σκορ και έτσι η Λαμία πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης, Μπουσάι, Ρέτζο, Τσατσαρής, Μαλάϊ, Γάγγος, Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Λάμπι

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Saranov, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Tyronne, Ελευθεριάδης, Μανουσάκης, Τσούκαλος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ