Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Mε στόχο να επιστρέψει στις νίκες

Με στόχο να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten στις 19:30 (Novasports Prime) τον Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Κούρτιτς, ενώ αντίθετα εκτός λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί οι Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα με θλάσεις συν τον μακροχρόνια απόντα Ολιβέιρα αλλά και τον Ίνγκανσον.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Σμύρνης μετά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έρχεται στη Τούμπα με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Ο Τζιανλούκα Φέστα πάντως αντιμετωπίζει 2 σημαντικά προβλήματα καθώς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Μπρούνο Άλβες και Σλίβκα.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Κότσαρης, Βερχούλστ, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ