Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στην Τούμπα μέχρι το 2025!

Κάτοικος Τούμπας για άλλα 3 χρόνια θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καθώς ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν μαζί και για τις επόμενες 3 σεζόν.

Ένα θέμα που απασχολούσε έντονα τους ασπρόμαυρους ήταν αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του 25χρονου Σέρβου άσσου, η παρουσία του οποίου στον Δικέφαλο μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Ζίβκοβιτς που ήρθε το καλοκαίρι του 2020 ως ελεύθερος από την Μπενφίκα αποδείχθηκε πραγματικό λαυράκι για τους Θεσσαλονικείς, καθώς σε συνολικά 60 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 17 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ. Αριθμοί που τον καθιστούν ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας, οπότε οι διοικούντες των ασπρόμαυρων είχαν αρχίσει εδώ και καιρό τις συζητήσεις με τον ατζέντη του που αφορούσαν την πιθανότητα παραμονής του στο σύλλογο πέρα από το ερχόμενο καλοκαίρι που έληγε η συνεργασία των δύο πλευρών. Το σίριαλ είχε αίσιο τέλος και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου ενός από τους ποιοτικότερους παίκτες της ομάδας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ