Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο 40άρης Ζλάταν τα ‘χει 400

Η Μίλαν πήρε σπουδαίο διπλό ( 1-2) χθες ( 31/10) στη Ρώμη ενόψει της 11ης αγωνιστικής  συνεχίζοντας σταθερά το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα.

Οι «ροσσονέρι» προηγήθηκαν με γκολάρα ( 25′ ) του Ζλάταν κόντρα στη Ρόμα απευθείας  από  φάουλ το οποίο κέρδισε ο Λεάο και με το χθεσινό του αυτό γκολ ο Ίμπρα έφτασε τα 400 συνολικά γκολ σε όλα τα πρωταθλήματα, εκ των οποίων τα 150 τα έχει καταγράψει στην Serie A.

Ο Σουηδός «σταρ» πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του τον Οκτώβρη του 1999 όταν αγωνίζονταν στην Μάλμε τότε που δεν ήταν  γεννημένοι καν οι 74 στους 489 παίκτες της φετινής Serie A. Από τότε έως και σήμερα στα 40 του χρόνια το «λιοντάρι» συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τις σπουδαίες επιδόσεις του, αλλά και τα γκολ που πετυχαίνει.

Το γκολ που σκόραρε ο Ζλάταν χθες κόντρα στη Ρόμα ήταν το 150ο στο Ιταλικό πρωτάθλημα, μαζί με Μίλαν, Ίντερ και Γιουβέντους. Όλα τα υπόλοιπα τέρματα του 40 χρόνου επιθετικού έχουν καταγραφεί στα πρωταθλήματα Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Ολλανδίας  και ΗΠΑ.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ