Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Στο Βέλγιο για τη νίκη η Εθνική Χάντμπολ

Για τις Βρυξέλλες πέταξε το πρωί η Εθνική Χάντμπολ των Ανδρών καθώς αύριο το βράδυ (3/11, 21:15, EHF TV) θα φιλοξενηθεί από το Βέλγιο στο Χάσελτ για την πρεμιέρα των Προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι στα κλειστά γυμναστήρια Άρη Νικαίας και Ιωνικού ΝΦ στην Αθήνα και πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Γιώργου Ζαραβίνα τέθηκαν και οι “λεγεωνάριοι” Μπόσκος, Λιάπης και Παπαντωνόπουλος, σε αντίθεση με τους Πασσιά και Τσαναξίδη. Ο πρώτος θα απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ ο υψηλόσωμος πρώην περιφερειακός του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε χθες (1/11) με την υπόλοιπη αποστολή αλλά θα πάρει μέρος στον αγώνα που ακολουθεί με την Τουρκία (7/11, 17:00, Ηράκλειο Κρήτης). Απών θα είναι επίσης ο άτυχος Χρήστος Κεδέρης μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστών).

Στην 17μελή αποστολή μετέχουν οι αθλητές: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Παπαβασίλης, Μυλωνάς, Μπόσκος, Κρητικός, Μάλλιος, Κανδύλας, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Μιχαηλίδης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Ασβεστάς, Τζηράς και Αραμπατζής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ