Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Επιστροφή Έρικσεν στα γήπεδα;

Το ατυχές και σοκαριστικό περιστατικό με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι του περασμένου EURO της Δανίας με τη Φινλανδία, πέραν του ότι έκανε όλο τον φίλαθλο κόσμο να χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, ανάγκασε τους γιατρούς να τοποθετήσουν ένα είδος βηματοδότη στην καρδιά του άσσου της Ίντερ, ο οποίος όμως φαίνεται διατεθειμένος για τη μεγάλη επιστροφή.

 

Ο ίδιος ο Έρικσεν είναι λογικό να μη θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του από την ηλικία των 29 ετών ακόμη και αν αιτία σταθεί το πρόβλημα με την καρδιά του. Ωστόσο οι κανονισμοί που ισχύουν στο ιταλικό ποδόσφαιρο δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί, στην Ίντερ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, έχοντας βηματοδότη στον οργανισμό του. Έτσι το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας και να ψάξει σε άλλη χώρα το μέλλον του.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής επιθυμεί όχι μόνο να συνεχίσει την καριέρα του αλλά να το κάνει και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών ΜΜΕ φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τον Άγιαξ και δεν αποκλείεται η επιστροφή του στο Άμστερνταμ Αρένα μετά από 9 χρόνια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ