Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη: Νίκη, που ισοδυναμεί με πρόκριση

ΠΑΟΚ και Κοπεγχάγη, θα αναμετρηθούν σήμερα στις 22:00, στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League, με τον Δικέφαλο του Βορρά, να ψάχνει την νίκη, η οποία ισοδυναμεί σχεδόν με πρόκριση.

Κομβικης σημασίας είναι η σημερινή αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ, καθώς με νίκη, θα χρειάζεται άλλους δύο βαθμούς στις επόμενες δύο αγωνιστικές προκειμένου να προκριθεί και τυπικά.

Στα αγωνιστικά και οι δύο ομάδες μετρούν τις απουσίες τους, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα, Αουγκούστο, Ίνγκασον και Ολιβέιρα. Από την άλλη πλευρά, η Κοπεγχάγη, δεν έχει στην διάθεσή της, τους Ζέκα, Φαλκ και Βίλτσεκ.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης,Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Κοπεγχάγη: Kevin Diks, Pierre Bengtsson, Ruben Gabrielsen, David Khocholava, Jens Stage, Ísak Bergmann Jóhannesson, Lukas Lerager, Pep Biel, Andri Fannar Baldursson, Bryan Oviedo, Nicolai Boilesen, Kalle Johnsson, Peter Ankersen, Jonas Wind, William Bøving, Marios Oikonomou, Rasmus Højlund, Hákon Arnar Haraldsson, Johan Guadagno, Victor Kristiansen, Elias Jelert και Andreas Dithmer.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ