Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία για ανανέωση ο Φαν’τ Σχιπ !!!

Ένα βήμα από την ανανέωση της συνεργασίας με την εθνική Ελλάδος είναι ο Ολλανδός προπονητής Τζον Φαν’τ Σχιπ όπου σήμερα πραγματοποίησε την τελική συνάντηση με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.Ο 57χρόνος τεχνικός συναντήθηκε εχθές Τετάρτη με τους αρμοδίους αγωνιστικού τμήματος και σήμερα με τα διοικητικά στελέχη ώστε να κλείσουν και οι τελευταίες οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Όλες οι συναντήσεις ήταν σε πολύ καλό κλίμα με επιθυμία παραμονής εκατέρωθεν γεγονός που φανερώνει και η χρονική απόσταση των δυο επαφών ( 2 συναντήσεις σε δύο μέρες σημαίνει πως δεν χάθηκε καθόλου χρόνος σε διαπραγμάτευση καθώς ότι πρότεινε η ομοσπονδία έγινε δεκτό από τον προπονητή και το αντίστροφο). Έτσι λοιπόν οι όροι του συμβολαίου είναι συμφωνημένοι ,ο Ολλανδός αποφασισμένος να υπογράψει και το μόνο που μπορεί να χαλάσει την συμφωνία είναι μια ενδεχόμενη απογοητευτική εικόνα της εθνικής στα εναπομείναντα ματς με Κόσοβο και Ισπανία παράμετρος την οποία έχει αφήσει να διαρρεύσει η ΕΠΟ θέλοντας να δώσει σε παίκτες και τιμ να καταλάβουν πως δεν ενοχλεί τόσο ο αποκλεισμός (που είναι το πιο πιθανό σενάριο) , όσο η κακή εικόνα σε αυτά τα ματς ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια έως το 2024 με τον μισθό να παραμένει σταθερός (όρος που έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μας περισσεύουν τα άτιμα )  και το κύριο μοτο της συμφωνίας (εφόσον αποτύχει το πρότζεκτ Κατάρ ) να είναι “παμε EURO 2024”. Να θυμίσουμε ότι ο Ολλανδός είναι στην ομάδα από το 2019 και μετράει 24 ματς με 11 νίκες ,8 ισοπαλίες και 5 ήττες .

 

Υ.Γ Ας πάμε λίγο και στην λογική (πέρα των αποτελεσμάτων) της επιθυμία της ΕΠΟ (που είναι και προσωπική μου επιθυμία ) να ανανεώσει τον προπονητή καθώς βλέπει μετά από καιρό έναν σοβαρό άνθρωπο , που έχει τα κότσια να μπει σε διαμάχη με όποιον χρειαστεί (βλ. Μανωλά, Σιόβα ,Παπασταθόπουλο) και πάνω απ’ολα που τον αγαπούν οι παίκτες παίζοντας ΓΙΑ αυτόν και όχι ΜΕ αυτόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ