Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αποτελέσματα της Σαββατιάτικης πρεμιέρας!

Ολυμπιακός Β’-ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με το αυτογκόλ του Καλογερόπουλου στο 13ο λεπτό! Η ολική ανατροπή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο επιβεβαιώνοντας τη γενικότερη ανωτερότητά του στο παιχνίδι. Στο 65’ ο Κίτσος ισοφάρισε σε 1-1 και στο 71’ ο Μπα με πέναλτι γύρισε το ματς για τους νεαρούς ερυθρόλευκους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 87’ ο Βοϊλης!

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Κωστή(75′ Σαπουντζής), Σουρλής(86′ Λιάτσος), Κίτσος, Μαρίνος(86′ Ντόι), Μπα(84′ Βοΐλης)

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης(76′ Φασίδης), Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας(42′ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζήμας(69′ Παναγιώτου), Γαϊτανίδης, Ίνγκασον(69′ Αποστολόπουλος), Πανίδης(55′ Γκορτετζιάνι)

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Ντέρμπι με ανατροπές είχαμε στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Τα λιοντάρια άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Κανίς ενώ λίγο αργότερα είχαν δοκάρι με τον Μαρκιόνι. Ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο βρήκε απάντηση στο γκολ ισοφαρίζοντας στο 31’ με τον Κουντουριώτη, αλλά ανέτρεψε κιόλας το σκορ με τον Μπάτροβιτς στο  42’! Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σερραίοι πίεσαν πολύ και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν εκ νέου σε 2-2 με σκόρερ και πάλι τον Κανίς στο 56ο λεπτό!

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κουκόλης (40’ λ.τρ. Δημητρίου), Πίντο, Μαρκιόνι (80’ Καραμπέρης), Κρητικός (68’ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Φουάσης (46’ Θεοδωρίδης), Κανίς, Κόντσι (68’ Μέσι)

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ναά, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Σκοπελίτης (90’+1’ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90+1’ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66’ Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80’ Εντονγκά).

Ρόδος-Εργοτέλης 1-0

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων έμελλε να είναι και το νικητήριο της αναμέτρησης. Μόλις στο 7ο λεπτό η ομάδα της Ρόδου πέτυχε το γκολ με κεφαλιά του Μακρυδημήτρη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες με τους Κόλα, Κόνραντ και Κούατενγκ! Η Ρόδος έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις και έχασε τη δική της φάση για δεύτερο γκολ στο 95’ σε τετ-α-τετ του Σταματελόπουλου.

Ρόδος (Αντωνίου): Ηλιάδης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Εντιαγέ, Μαρτσάκης (86’ Σάαντο), Καψάλης, Μίγγος, Παπάζογλου (69’ Μαρκόφσκι), Βουργουτζής (61’ Σταματελόπουλος), Αδαμάκης (86’ Σουλάι)

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (63’ Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς (83’ Abdallah), Μπουτσάκης (83’ Hossam), Μπουρσέλης, Κωστανάσιος (70’ Κόνραντ), Κούατενγκ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ