Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Καθάρισε» ο Ντουρμισάι!

Ο ΟΦΗ επικράτησε κόντρα στον Ατρόμητο με 2-0 χάρη στα δύο τέρματα του Ντουρμισάι.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ νίκησε τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» με 2-0 με τα δύο γκολ του «Ντούρμι» εξασφαλίζοντας το τρίποντο και την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα  την πρώτη μέσα στην έδρα του, όπου είχε να συμβεί από πέρυσι τον Ιανουάριο.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ και δημιουργώντας καλές φάσεις. Ο Ντουρμισάι άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό αφού είχε την ταχύτητα να περάσει όλους τους αμυντικούς του Ατρόμητου και να εκμεταλλευτεί την έξοδο του Πίριτσ. Μάλιστα το πρώτο γκολ του «Ντούρμι» στο σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί συνέχισαν το πρεσάρισμα αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο στο σημερινό ματς. Ο Λάμπρου έχασε μία ευκαιρία στο 10′ να κάνει το 2-0 ο Ντουρμισάι στη συνέχεια σκόραρε ξανά στο 11΄με γκολάρα.

Στο 24′ ο Φαν Ντάιεν χάνει μία καλή ευκαιρία να σκοράρει αφού ο γκολκίπερ του Ατρομήτου βγήκε αρκετά έξω από την εστία του, τον έκοψε όμως ο Βασιλαντωνόπουλος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση με τον Κουλούρη να κάνει μία καλή προσπάθεια να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 16′, μάζεψε όμως έγκαιρα ο Επασί. Στο 29′ ο Βασιλαντωνόπουλος σούταρε δυνατά από τα δεξιά, αλλά ο Επασί μάζεψε γρήγορα φυλάγοντας την εστία του.

Στο 2ο ημίχρονο συνέχισαν δυναμικά οι «ασπρόμαυροι» και στο β’ ημίχρονο με τον Μαρινάκη που μοίραζε ασίστ όμως ο Λάμπρου έχανε ευκαιρίες και είχε και ένα οφσάιντ στο 83′. Ο Καμάου μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με την αλλαγή του κάνοντας προσπάθειες να βάλει ένα γκολ. Στο 66′ περνάει όλους τους παίκτες του Ατρομήτου όμως το τελικό του σουτ ήταν κακό, καταλήγοντας ανώδυνα στα χέρια του Πίριτς. Ο Ντουρμισάι λίγο έλειψε να κάνει χατ τρικ αφού στο 69′ με απίστευτη ταχύτητα πέρασε απ’ όλους, φτάνοντας στη μεγάλη περιοχή, πρόλαβε όμως να μαζέψει ο Πίριτς.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν βγάζοντας τελικές και η εστία του Επασί κινδύνεψε με κακές του εξόδους, ο Διαμαντής όμως έκοψε τις προσπάθειες των αντιπάλων του κρατώντας την ομάδα του χωρίς να δεχθεί γκολ .

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Γκαγιέχος, Τοράλ ( Ναμπί 77′ ), Ντουρμισάι, Λάμπρου ( Πασαλίδης 85′ ), Φαν Ντάιεν ( Καμάου 63′).

Ατρόμητος: Πίριτς, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Καστεράνο (Κλωναρίδης 46′ ), Χαρίσης ( Ντένιτς 71′ ), Μουνίθ ( Κωστόπουλος 85′ ), Σάλομον, Βασιλαντωνόπουλος ( Κιβρακίδης 46′ ), Κουλούρης, Τομάς (Σπυρίντοβιτς 71′ ).

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ