Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Απέδρασε με το διπλό από το Βόλο ο Άρης (1-2)

Παλικαρίσια νίκη για τον Άρη μέσα στο Βόλο δείχνοντας τη δυναμική του – Εξαιρετικός Ματέο Γκαρσία

 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το καθήκον της και δεν στάθηκε εμπόδιο η διακοπή σχεδόν μιας ώρας! από το να πέρασει η ομάδα νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι παίκτες του Άρη είχαν πολύ καλή παρουσία για ένα ακόμη παιχνίδι δείχνοντας οτι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρηση ήταν ο Ματέο Γκαρσία έχοντας συνεισφορά στο πρώτο γκολ του Εντιαγέ και σκοράροντας το δεύτερο γκολ του Άρη στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά έχοντας δύο ευκαιρίες στα πρώτα 5 λεπτά της αναμέτρησης. Το παιχνίδι διεκόπη για σχεδόν μία ώρα στο 13ο λεπτό καθώς η Αστυνομία έκανε μερική χρήση χημικών έξω από το γήπεδο και προς τους φιλάθλους του Άρη οι οποίοι έμπαιναν στις κερκίδες του γηπέδου. Ενώ ένταση υπήρξε και εντός γηπέδου και συγκεκριμένα τόσο στις κερκίδες του Σταδίου ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων,όσο και στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος μετατράπηκε σε “ρινγκ“. Πιο συγκεκριμένα ο Μπερτόγλιο δέχτηκε επίθεση από τον Μπαριέντος και τον Νίκη και στη συνέχεια ο Μπερτόγλιο αντέδρασε πάνω στην ένταση. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα ξεκίνησε εκ νέου το παιχνίδι, ο διαιτητής Καραντώνης αφού τσέκαρε τη φάση των αψιμαχιών στο “var” έδειξε κόκκινη κάρτα σε Μπερτόγλιο για τον Άρη και Γκρίλο-Μπαριέντος(αναπληρωματικός) για τον Βόλο.
Στο 34′, ο Βόλος απείλησε με τον Φαν Βέερτ του οποίου το πλασέ βρήκε το δοκάρι του Κουέστα. Ο Άρης πήρε το προβάδισμα στο 35′ με γκολ του Εντιαγέ μετά από την εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον Ματέο Γκαρσία. Στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κουέστα απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του Φερνάντεζ και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη καθώς στο 46′ ο Γκαρσία έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα τον Κότνικ για το 0-2. Όμως δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Βόλου να ξαναμπεί στο παιχνίδι με τον Όρος να κάνει το 1-2. Στη συνέχεια ο Άκης Μάντζιος έριξε στο παιχνίδι τους Ιτούρμπε και Σάσα φρεσκάροντας έτσι την ομάδα του,ενώ μπήκαν επίσης και ο Μπρούνο Γκάμα στη θέση του Μαντσίνι και ο Σάκιτς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στη θέση του κουρασμένου Καμαρά. Στο 85′ ο Άρης θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 1-3 καθώς ο Ιτούρμπε δεν πλάσαρε σωστά από πλεονεκτική θέση και στη συνέχεια το σουτ του Σάσα έδειξε σε κόρνερ ο Κότνικ.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους κιτρινόμαυρους να πανηγυρίζουν δίκαια μία ακόμη επιτυχία της ομάδας παίρνοντας έτσι τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΒΟΛΟΣ (Πέδρο Αμπασκάλ) :Κότνικ, Ρομέρο, Ρίνερ (82′ Σοάρες)), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντεζ, Νίνης (54′ Ρεγκατέν), Ορόζ (81′ Τερεζίου), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος) :Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Εντιαγέ, Τζέγκο (64′ Σάσα), Μπερτόγλιο, Μαντσίνι (64′ Ιτούρμπε), Γκαρσία (75′ Γκάμα), Καμαρά (90’+2′ Σάκιτς)

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ