Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Απόδραση για τον Δικέφαλο, με όπλο το κέντρο

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο είχε ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος, ο ΠΑΟΚ, επικράτησε με 2-3 κοντά στον Ολυμπιακό, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Το πρώτο σετ, ξεκίνησε καλά και για τις δύο ομάδες, ωστόσο, ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και με πρωταγωνιστή τον Έγκλεσκανς, έκανε το 1-0, με σκορ 25-11. Στο δεύτερο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά, θέλοντας να δείξει αντίδραση και είχε σταθερό προβάδισμα, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να το γυρίσει, ωστόσο, Πετρέας και Μπράουν, έδωσαν στον ΠΑΟΚ την δυνατότητα να πετύχει το 23-25 και να ισοφαρίσει.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ο Ούντρις μπήκε και αυτός στην εξίσωση, ενώ από την άλλη πλευρά, για τον Ολυμπιακό πάλευε, συνεχώς μόνος του ο Μιγιαΐλοβιτς. 21-25 για τον ΠΑΟΚ και ανατροπή του σκηνικού. Στο τέταρτο, σετ ο Ολυμπιακός, δεν μπήκε και πάλι καλά, ωστόσο πάτησε γκάζι, ο Έγκλεσκανς ανέβασε την απόδοση του και ισοφάρισε σε 2-2, με τελικό σκορ 25-18.

Το πέμπτο σετ, κρίθηκε κυρίως στις λάθος επιθέσεις των παικτών του Ολυμπιακού, καθώς και στους Μπράουν, Κουκλίνσκι, οι οποίοι με τα μπλοκ τους, έδωσαν την νίκη στον ΠΑΟΚ με 12-15, καθώς και προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Πρωταγωνιστές για τον ΠΑΟΚ, ήταν οι δύο κεντρικοί του, ο Μπράουν και ο Πετρέας, οι οποίοι σήκωσαν μεγάλο βάρος σε επίθεση και μπλοκ, έσπασαν πολλές επιθέσεις και έδωσαν την δυνατότητα στην ομάδα, να τελειώνει εύκολα πόντους.

Την επόμενη εβδομάδα, θα γίνει και η ρεβάνς στο κλειστό της Πυλαίας, με τους δύο αντιπάλους να λύνουν τις διαφορές τους για το ποιος θα προκριθεί εν τέλει, στην επόμενη φάση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ