Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πήρε τη νίκη και έκανε το πρώτο βήμα ο ΠΑΟ για το league cup

Ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον ΠΑΟ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού σταδίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του league cup. Οι γηπεδούχοι το προσπάθησαν έφτασαν κοντά στην ανατροπή, όμως επικράτησε ο Παναθηναϊκός με 3-0.

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός συναντήθηκαν για 3η φορά μέσα στη σεζόν αφού μετρούν άλλα δύο παιχνίδια, αυτό της αγωνιστικής του volley league και άλλο ένα φιλικό παιχνίδι στο φιλανθρωπικό  τουρνουά που είχε διοργανώσει ο ΟΦΗ τον προηγούμενο μήνα στο Ηράκλειο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 3-0 και στα δύο παιχνίδια.

Πήρε φωτιά στο 1ο σετ ο Παναθηναϊκός κυρίαρχος το κέρδισε  με 25-11 απέναντι στον ΟΦΗ που έμεινε αρκετά πίσω καθώς δεν ήταν τόσο οργανωμένος. Τους πρώτους πόντους στην αρχή του ματς τους έβαλε ο ΟΦΗ, στη συνέχεια όμως ο ΠΑΟ ισοφάρισε με τον Ανδρεόπουλο.

Στο 2ο σετ το «γύρισαν» οι γηπεδούχοι οι οποίοι μπήκαν πιο δυναμικά και πιο ανταγωνιστικά  στο παιχνίδι. Οι  Κρητικοί προηγούνταν κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ξεκίνημα και φτάνοντας πολύ κοντά στο να κερδίσουν το 2ο σετ, το οποίο τελικά κατάφεραν να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι με διαφορά 4 πόντων ( 25-21).

Καλύτερος εμφανίστηκε και στο 3ο σετ ο ΟΦΗ συγκριτικά με την αρχή του ματς και ορατά πιο βελτιωμένος. Η ποιότητα των «πράσινων» υπερίσχυσε και κόστισε τους πόντους τους γηπεδούχους, οι οποίοι και πάλι έφτασαν κοντά να κερδίσουν το τελευταίο σετ. Το «τριφύλλι» εξασφάλισε και το 3ο σετ και παράλληλα τη νίκη για την 1η αγωνιστική του league cup, κερδίζοντας το τελευταίο σετ με 25-21.

Τα σετ: 

1o: 11-25

2o: 21- 25

3o: 21-25

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ