Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ώρα για εκδίκηση ή δεύτερος θρίαμβος;

Novak Djokovic και Daniil Medvedev θα τεθούν αντιμέτωποι για ακόμη μία φορά σε έναν πολύ σημαντικό τελικό μετά από αυτόν του US Open πριν δύο μήνες .Στις 16:00 ώρα Ελλάδος το κεντρικό court στο τουρνουά Masters του Παρισιού θα υποδεχθεί όπως αναμένεται έναν συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα στο no.1 και στο no.2 του κόσμου.

Ο Σέρβος προέρχεται από μία δύσκολη επικράτηση επί του Hurkacz με 2-1 σετ που μάλιστα χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το tie-break του 3ου σετ για να πάρει την πρόκριση. Παρόλα αυτά ο Nole θέλει να πάρει  ρεβάνς απέναντι σε αυτόν που του στοίχησε το calendar year slam.

Από την άλλη ο Medvedev δείχνει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα όλη την εβδομάδα. Στον χθεσινό ημιτελικό διέσυρε τον Zverev με 2-0 σετ παίζοντας εξαιρετικό τένις και τώρα θα κληθεί να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του απέναντι στο no.1 του κόσμου όντας  φαβορί της αναμέτρησης.

Συνοψίζοντας ο Nole βρέθηκε για 7η φορά στην καριέρα του no.1 στο τέλος μιας σεζόν κάνοντας ακόμη ένα ρεκόρ, αυτό θέλει να το συνδυάσει με τους περισσότερους masters τίτλους που έχει κατακτήσει κάποιος. O Ρώσος όμως έχει βλέψεις να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να αποδείξει πως είναι ο καλύτερος αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Novak Djokovic vs Daniil Medvedev (16:00 GR Cosmote sport)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ