Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έχασε με αυτογκόλ!

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι… ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Λαμία πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα (0-1), με αυτογκόλ του Ρουμπέν Γκαρθία.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και τις καλύτερες στιγμές για να σκοράρουν, ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου άντεξε στην πίεση και κράτησε το προβάδισμα που πήρε από το 28ο λεπτό, μέχρι το τελικό τριπλό σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα, Ευστάθιου Γκορτσίλα.

Επόμενο παιχνίδι για τη Λαμία με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (22/11, 19:30), ενώ οι Αρκάδες ταξιδεύουν στη Νίκαια για να αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό (20/11, 19:30).

 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (46’ Καρμόνα), Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένθα (84’ Γκόμες), Βαλιέντε (46’ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (68’ Τιλίκα), Σίτο, Ριέρα, Μπενίτο (68’ Ρεγκίς), Σόνι.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου (76’ Τζανδάρης), Ταϊρόν (76’ Ελευθεριάδης), Καμαράνος (67’ Σκόνδρας), Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ