Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Να εκμεταλλευτεί την διακοπή προς όφελος της!

Να δουλέψει με τους παίκτες του θα έχει την ευκαιρία ο Αργύρης Γιαννίκης, κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία (Πέμπτη 11/11 και ώρα 21:45) και το Κόσοβο (Κυριακή 14/11 και ώρα 21:45) σε δύο σημαντικούς “τελικούς” για την συνέχεια, αλλά ταυτόχρονα δίνεται η ευκαιρία στην ΑΕΚ και στον προπονητή της να δουλέψουν πάνω σε συγκεκριμένα σημεία, που φαίνεται πως στερεί η “Ένωση”.

Στο αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης η ΑΕΚ, έχασε τους πρώτους της βαθμούς έχοντας στον πάγκο της τον Ελληνογερμανό τεχνικό και σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έμεινε 100% ικανοποιημένος. Και δεν έμεινε ικανοποιημένος όχι με την συνολική εικόνα της ομάδας (μιας και η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος), αλλά κυρίως με την αμυντική λειτουργία αφού ο “Δικέφαλος” δέχτηκε πολύ εύκολα δύο γκολ από τους γηπεδούχους.

Άλλωστε, το ότι η αμυντική λειτουργία της Ένωσης χρειάζεται δουλειά φαίνεται και από το σύνολο των αγώνων, έχοντας δεχτεί 10 γκολ μέχρι τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη παρόλα αυτά βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει την μεγάλη ευκαιρία να “ακουμπήσει” την κορυφή σε περίπτωση που κατακτήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 21/11 και ώρα 19:30). Για να γίνει όμως αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας να είναι ίδια με αυτή που είδαμε κόντρα στον Απόλλων, αλλά και η επίθεση καλείται να παρουσιαστεί περισσότερο αποτελεσματική αν θέλει η “Ένωση” να “λυγίσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Το θετικό πάντως είναι πως οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν κατά την διάρκεια της διακοπής, να δώσουν έμφαση στα σημεία που στερούν και να εμφανιστούν έτοιμοι για να πάρουν το ντέρμπι κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ