Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε και με Τσιγγάρα ο ΠΑΟΚ!

Τα χέρια έδωσαν ΠΑΟΚ και Χάρης Τσιγγάρας και θα πορευτούν μαζί για άλλα 3 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

 

Μετά τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάννη Μιχαηλίδη, σειρά πήρε ο Χάρης Τσιγγάρας ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Κάτοικος Τούμπας θα είναι για άλλα 3 χρόνια ο 21χρονος μέσος, παρόλο που δεν έχει πάρει φέτος καθόλου χρόνο συμμετοχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός όμως είναι εκείνος που εισηγήθηκε την παραμονή του Τσιγγάρα στην ομάδα, δίνοντας του τις εγγυήσεις ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του όταν κριθεί απαραίτητο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χαρη Τσιγγάρα μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Έχει περάσει περισσότερη από τη μισή του ζωή στον ΠΑΟΚ. Γεννημένος το 2000, έγινε μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου το 2010 παίρνοντας μεταγραφή από τους Μπέμπηδες.

Αρχικά χιλιόμετρα έκανε πάλι καθώς έμενε στην Πορταριά Χαλκιδικής. Αργότερα εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Έχει προλάβει να ζήσει τα πολλά στον ΠΑΟΚ αν και μόλις 21 ετών. Πρωταθλητής με την Κ15, την Κ17, τρεις φορές με την Κ19, διεθνείς με όλες τις μικρές εθνικές και φυσικά μέλος της Α Ομάδας του Δικεφάλου από το 2019.

Έκανε το ντεμπούτο του με τους άνδρες τον Ιούνιο του 2020, έχει προλάβει ήδη να παίξει σε 27 αγώνες, να βάλει ένα γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμα μία κίνηση για το μέλλον και συμφώνησε με τον Χάρη Τσιγγάρα για νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2024.”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ