Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα με νίκη για τον Λεβαδειακό

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Super League ο Λεβαδειακός επικρατώντας στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς τον Αστέρα Βλαχιώτη με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση ελέγχοντας πλήρες το παιχνίδι και ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ και προηγούνταν στο ημίχρονο. Στο 3ο λεπτο των καθυστερήσεων ο Σοκολάροβ εκτέλεσε το φάουλ και ο Λάμπτσε με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δυχτια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Λεβαδειακο να μπαίνει αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο, καταφέροντας να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ μέσα σε 5 λεπτά.
Στο 48′ ο Λούκας Πολέτο έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα έφτασε στο Δούμπτσιο (ο οποίος είχε περάσει 3 λεπτά νωρίτερα στην αναμέτρηση) και αυτός με την σειρά του έφερε το ματς στα ίσα αλλάζοντας την ψυχολογία για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από σέντρα του Πολέτο από τα δεξιά ο Νίλι με καρφωτη κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 2-1 κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.

Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λεωνιδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έχοντας δεχθεί την πρώτη τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:

Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τζημόπουλος (70’ Χάμμοντ), Λιάγκας, Τσάπρας, Νίκας (46’ Μουτίνιο), Νίλι (72’ Βλάχος), Πολέττο (77’ Αλμπάνης), Μεχία, Βρακάς (46’ Δούμτσιος), Λινάρδος.

Για τον Αστέρα Βλαχιώτη έπαιξαν οι:

Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος (80’ Ρόδης), Πεχλιβανόπουλος, Ζάννης (59’ Νεχέμια), Λάμτσε, Λεωνιδόπουλος, Παπούλης (69’ Ντούνης), Σοκολάροβ, Σάνι (69’ Άντο), Ζαΐμι (80’ Οφολίκουε), Τσίπρας.

Διαιτητής ήταν ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την Ε.Π.Σ. Χανίων.

Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Αντώνης Αναστασάκης επίσης από την Ε.Π.Σ. Χανίων και ο Χρήστος Νικολάου από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Αναπληρωματικός διαιτητής ήταν ο Παναγώτης Καδδάς από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Παρατηρητής τους ήταν ο Γιάννης Καλύβας από την Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας.

 

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ