Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με σοβαρότητα – Θωμάς Μπαμπάτσικος (video)

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου θα διεξαχθει το ντέρμπι κορυφής – γειτωνικό ντέρμπι ανάμεσα στην Δόξα Ασσήρου και το Μακεδονικό Λητής. Οι δύο αυτές ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του 4ου ομίλου της Α΄κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Μ, καθώς έχουν από 9 βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Ένα ντέρμπι που είτε θα κρίνει ποιος θα πάρει το προβάδισμα στον όμιλο, είτε θα συνεχίσουν χέρι-χέρι να οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε πως για φέτος θα είναι το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς βρέθηκαν αντιμέτωπες και στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Μ με τη Λητή να παίρνει το παιχνίδι με 1-3 σκορ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, φιλοξενήθηκε στον ” Αθλητικό Κόσμοο τερματοφύλακας και αρχηγός του Μακεδονικού Λητής Θωμάς Μπαμπάτσικος, ο οποίος και μας μίλησε για το παιχνίδι αυτό, αλλά και για την φετινή ομάδα της Λητής.

Όσον αφορά το παιχνίδι μας είπε : 

Όλα τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι βάση των γεωγραφικών κριτηρίων, ειδικά στον όμιλό μας. Το αγωνιστικό κομμάτι και η κατάσταση της κάθε ομάδας είναι αυτό που θα καθορίσει εάν είναι “ντέρμπι” το κάθε παιχνίδι. 
Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και με σοβαρότητα, σεβόμενοι τον αντίπαλο και στόχος είναι πάντα η νίκη “.

Για τον φίλαθλο κόσμο του Μακεδονικού μας είπε :

Ο Κόσμος είναι κάθε χρόνο δίπλα μας είτε στα εντός είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια και όπου πηγαίνουμε αισθανόμαστε σα να παίζουμε στην έδρα μας “.

Τέλος, το σχόλιό του για τη φετινή χρονιά της ομάδας ήταν το εξής :

Φέτος έχουμε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και με βάθος στο ρόστερ μας, οπότε ο στόχος μας είναι μόνο η πρωτιά στον όμιλο και η άνοδος στην Α1 κατηγορία “.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ