Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: ΟΑΚΑ & άλλα 3 γήπεδα για έδρα

Συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες συσκέψεις του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη με στελέχη της ΠΑΕ για το σημαντικό ζήτημα της μετεγκατάστασης της ομάδας όσο θα χτίζεται η Νέα Τούμπα, με τη σημερινή ενημέρωση να αναφέρει ότι προτείνονται οι λύσεις τεσσάρων γηπέδων.

 

ΟΑΚΑ, Πανθεσσαλικό, ΑΕΛ FC Arena, και Δημοτικό Γήπεδο Σερρών είναι τα γήπεδα που πήραν την… πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης “Νέα έδρα ΠΑΟΚ”.

Απορρίφθηκαν για διάφορους λόγους-όπως αναφέρεται στην ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ-οι περιπτώσεις γηπέδων κοντά και γύρω από τη Θεσσαλονίκη, όπως αυτά της Βέροιας, της Δράμας, της Καβάλας, της Ξάνθης, των Ιωαννίνων, της Κατερίνης και της Καλαμαριάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελική απόφαση που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ληφθεί υπόψιν και η γνώμη του κόσμου, των φιλάθλων της ομάδας αλλά και εκείνη της “μητέρας” του συλλόγου, του Α.Σ.. Συνεχίζοντας την ενημέρωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι η “η τελική απόφαση μετεγκατάστασης πρέπει να ληφθεί ως το τέλος του χρόνου, με δεδομένο πως μέσα σε περίπου 6 μήνες προεργασίας, η ομάδα θα πρέπει να μετεγκατασταθεί για 3 έως 4 χρόνια. Παράλληλα ως τότε αναμένεται και το Προεδρικό Διάταγμα που θα πρέπει να ενσωματώνει όλες εκείνες τις τροποποιήσεις που κάνουν εφικτή την ανέγερση της Νέας Τούμπας.” 

Εννοείται πως αν το γήπεδο τελικά που θα επιλεγεί είναι αυτό των Σερρών θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και βελτιώσεις, όπως η αύξηση της χωρητικότητας, ώστε να συμβαδίζει με τα προβλεπόμενα από Super League και UEFA.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ