Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Κιτρινόμαυρη” κυριαρχία στον Πειραιά!

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στον Πειραιά απέναντι στον ΑΟΦ Πορφύρα, καταφέρνοντας να πάρει την 6η νίκη της (0-3) στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών.

Τα “κιτρινόμαυρα” κορίτσια έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους και πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα του Πορφύρα φτάνοντας τους 17 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχες έμειναν στην τελευταία θέση και τους 0 βαθμούς.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη ξεκίνησε εξαιρετικά την αναμέτρηση παίρνοντας το προβάδισμα και φτάνοντας την διαφορά στους 9 πόντους με το καλημέρα (5-14). Η ΑΕΚ δεν έμεινε εκεί και πίεσε ακόμη περισσότερο στο πρώτο σετ καταφέρνοντας να αυξήσει την διαφορά στους 11 πόντους, και εν τέλει το κατέκτησε με το σκορ στο 12-25.

Το ξεκίνημα του δεύτερου σετ φάνηκε πως θα ήταν αρκετά διαφορετικό, μιας και ο Πορφύρας πήρε το προβάδισμα των τριών πόντων (6-3), αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να φέρει “τούμπα” το παιχνίδι και να ξεφύγει (10-15). Ενώ οι φιλοξενούμενες ανέβασαν και άλλο την απόδοση τους φτάνοντας την διαφορά στους 9 πόντους (13-21), βρήκαν την αντίσταση του Πορφύρα που μείωσε στους 7 (17-24), αλλά ήταν πολύ αργά και η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη κατέκτησε και το δεύτερο σετ εύκολα (17-25).

Το τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης κύλισε με τον ρυθμό του πρώτου. Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που πήρε ξανά πρώτη το προβάδισμα (2-6), το οποίο κατάφερε να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα κατά την διάρκεια του σετ (7-10). Όμως μια μικρή χαλάρωση της Ένωσης στα μισά του τελευταίου σετ, έδωσαν την ευκαιρία στις γηπεδούχες να φτάσουν σε απόσταση βολής (12-13). Η συνέχεια ήταν παρόμοια με τον Πορφύρα να βρίσκεται συνεχώς κοντά στο σκορ (17-19), αλλά εν τέλει τα κορίτσια της ΑΕΚ έδειξαν ποιος ήταν το “αφεντικό” της αναμέτρησης και επικράτησαν με σκορ 21-25.

Τα σετ: 12-25, 17-25, 21-25

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ