Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Τσαϊρέλης: ”Τα κορίτσια κατέθεσαν ψυχή” (Video)

Ο Άρης κατάφερε σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι λόγω καθυστέρησης μίας ώρας να σπάσει το αήττητο έξι αγώνων του Παναθηναϊκού οδηγώντας τον στην πρώτη του φετινή ήττα και να διευρύνει το δικό του με επτά συνεχόμενες νίκες μένοντας μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας . Οι κιτρινόμαυροι νίκησαν με 3-2 σετ το τριφύλλι ,κάτοχος 24 Πρωταθλημάτων και 5 Κυπέλλων Ελλάδος .

Πάνω από δύο ώρες κράτησε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό .Η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη εμφανίστηκε ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος έχει δημιουργήσει ρόστερ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχει.

Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα τόνισε : ” Κάποιοι είπαν ότι οι έξι προηγούμενες νίκες ήταν λόγω ευνοϊκής κλήρωσης. Θέλαμε να κοιτάξουμε τις ομάδες που επένδυσαν πάρα πολλά το καλοκαίρι και μια από αυτές είναι ο Παναθηναϊκός. Συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και μας έδωσε ρυθμό και σε αυτόν αφιερώνουμε την νίκη.”

Αναφορικά με την διακοπή και καθυστέρηση μίας ώρας του αγώνα ο κ.Τσαϊρέλης δήλωσε: ”Επηρέασε και τις δύο ομάδες αλλά με την έναρξη του παιχνιδιού βρήκαμε ρυθμό ” . 

Το 1ο σετ κέρδισε σχετικά εύκολα ο Παναθηναϊκός με 18-25 αφήνοντας τον Άρη μέχρι και οχτώ πόντους πίσω . Το 2ο σετ πήρε ο Άρης με 22-25. Οι δύο ομάδες έως τα μισά του σετ ήταν κοντά στο σκορ  έπειτα ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά όσο και επιθετικά λάθη του Παναθηναϊκού. Στο 3ο σετ ο Άρης με ανατροπή παίρνει προβάδισμα με 2-1 σετ και βάζει φάσεις για νίκη αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίζουν σε 2-2 σετ και το παιχνίδι οδηγείται σε τάι μπρέικ το οποίο κέρδισε ο Άρης με 15-12 .

Ο προπονητής του τριφυλλιού ,Απόστολος Οικονόμου δήλωσε :”Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, είχαν κατά διαστήματα τον έλεγχο . Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και δεν είναι άδικο ότι έκανε επτά συνεχόμενες νίκες . Ο Άρης ήταν λίγο καλύτερος στην λεπτομέρεια αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο , ποτέ δεν παίρνεις πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο”. 

Αναφορικά με τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός ο κ.Οικονόμου τόνισε πως :”Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας σαν ομάδα και να είμαστε ποιο αποφασιστικοί όταν έχουμε υπέρ μας το σκορ .” Δεν πρέπει να χάνουμε την συγκέντρωση μας γιατί ο πρωταθλητισμός σε αυτό το επίπεδο είναι σκληρός ” .

Παρά την νίκη στον Άρη ανησυχούν ενόψει του απαιτητικού προγράμματος για τον τραυματισμό της Ειρήνης Τσοπανίδου η οποία έγινε αλλαγή μετά από ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο.

Σχετικά με την καθυστέρηση μίας ώρας του παιχνιδιού οι ευθύνες έπαιξαν ως  μπαλαντέρ . Η Αστυνομία με εντολή του κομισάριου ζήτησε να ελεγχθούν από υγειονομικής πλευράς αλλά και σωματικής οι φίλαθλοι οι οποίοι είχαν μπει στο γήπεδο από νωρίς.

Παρά τις συστάσεις των ανθρώπων του Άρη προς τους φίλους κάποιοι αγνόησαν και παρέμειναν εντός του γηπέδου με την Αστυνομία να γνωστοποιεί πως εάν δεν ελεγχθούν όλοι η αναμέτρηση δεν θα ξεκινήσει . Με την ώρα να κυλάει αρκετοί φίλοι της γηπεδούχο ομάδας δεν αποχωρούσαν παρόλο αυτά η αναμέτρηση ξεκίνησε. Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στις 18:41 για ζέσταμα και στις 19:00 ξεκίνησε η αναμέτρηση .

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ